Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha vékony vagyok, nyomi a fejem és nem vagyok izmos?
Mit kezdjek így magammal? Az összes nő lenéz. Alacsony vagyok: 177 cm. Emellé alig 60 kiló. Több mint 3 éve járok küzdősportra (nem MMA, vagy valami kemény). És nyár óta már otthon is gyúrok. De mégis gizda vagyok rossz a testalkatom, és izmos sem vagyok. A fejem meg nyomi, régen általánosban meg is vertek párszor emiatt. Mit tegyek ha nem izmosodom és a fejem is nyomi marad örökké? Mindig is utálni fognak a nők? Mert így nem lehet engem szeretni.
16F
Hogy érted hogy "a fejem nyomi" figyelj..én így kép nélkül meg nem mondom neked hogy szerintem hogy nézel ki de attól hogy mondjuk 10ből 20lánynak nem tetszel még akkor sem biztos hogy nyomi fejed van vagy csúnya vagy vagy ilyesmi.
Szerintem nem vagy alacsony.:P
És szerintem nem kell egy fiúnak fullosan kigyurtnak lennie.
Hat en 173 cm vagyok en mit mondjak? Jo ehhez vagyok 75 kg izmosan otthon edzek en is fontos a kaja meg az edzes nem ilyen gyurogatas szeru ha 6 honap alatt nem jott semmi izom akkor ezek nem voltak meg
Hat suliba altalaba nem tartanak szepnek de volt par lany akinek tetszettem franc se tudja miert
Izomagyunak hivjak altalaba azokat akik nagyon kigyurtak csak azt nem tudjak hogy ehhez mekkora tudas es akarat ero kell ami nalad hianyzik de a tudas az biztos nincs meg
A 177 cm meg hogy ne lenne alacsony? 180 felett a magas.
És az én fejem TÉNYLEG nyomi de neten nem küldök képet.
Magasabb, de hasonlóan vékony voltam 16 éves koromban (3 éve) én is, kb. 62kg lehettem. Azóta sokat változtam alkatilag, szélesebb lettem, és mivel ebben az évben elkezdtem gyúrni már láthatóan izmosabb is. Szerintem próbálkozz konditeremmel, ha az sem használ akkor az étrendeddel lehet gond. Olyan nincs hogy valaki képtelen legyen hízni/erősödni, hacsak nem betegség áll mögötte. Van akinek nehezebben megy, de kellő kitartássalés odafigyeléssel bárkinek sikerülhet.
Keress táplálkozási tippeket, nézd meg mennyire felel meg ezeknek az étrended és próbálj még többet edzeni, kifejezetten gyúrásra gondolok és nem fitnessre.
Az alkatod pedig még változhat, sőt változni fog! Ahogy elnézem a körülöttem lévőket, 16-19 éves koruk között sokkal férfiasabbá fejlődött a testük, ez nálad sem marad majd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!