Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok! Nektek mennyire jönnek be a vékony, kopasz fiúk?
Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 19:16
4/12 anonim válasza:
Nem. Sőt, van egy ilyen ismerősöm, eléggé félelmetes a külseje :"D Mint valami drogos :o Persze ez mindenkinél más...
5/12 anonim válasza:
Én meg egy pánnyal se találkoztam akinek tetszett volna
6/12 anonim válasza:
Nagyon nem jonnek be az ilyen fiuk...
15/L
7/12 anonim válasza:
Hát nem nagyon. A vékonnyal semmi baj, de ha kopasz...:/ 16/L
8/12 anonim válasza:
Hangyakoromnyivel idosebb vagyok, de nem igazan. A kopaszsag tok jo, az bejon, de a vekonysag nem igazan..
9/12 anonim válasza:
Nekem se jönnek be,bocsi
A vékonyság még úgyahogy oké,bár nem árt egy kis izom,de a kopasz nekem nagyon nem,a nagyobb hajakat szeretem
15/L
10/12 anonim válasza:
Szopacs, mert a mai tinilányok az ecsetekre buknak, mert így ha festenek, akkor nem kell külön ecsetet venniük, mert a pasijukkal festhetnek, illetve hordhatják egymás ruháit is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!