Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már olyan, hogy tetszett egy lány, de volt benne valami, ami döntő fontosságú volt abban, h meggondold magad?
PL: szép arcú, de kövér; aranyos, de pattanásos; jófej, de magasabb, mint én.
Ilyenekre gondolok. Létezik számotokra ilyen? Ha igen, akkor számodra MI az, ami ez a bizonyos "de" lenne? :)
köszönöm a válaszokat!
szép de okos
jól néz ki és nem anorexiás
nem divatk urva hanem rendes
Mármint hogy érted hogy a de miatt hanyagoltam, vagy a de miatt mégis megpróbáltam.
Ami miatt hanyagoltam:
Szép és okos, de egy tinialkoholista"
Basszus a másik lemaradt,
Ami miatt mégis megpróbáltam:
Nem a legszebb volt,de nagyon kedves.
Mivan... A lányok cukik ha duci lenne futnék vele minden reggel es lefogyna... Ha magasabb lenne nem erdekelne mas véleménye mert ez nalam nem jelent semmit... A pattanás meg elmúlik.. Nekem nincs patim de akkor adnék neki krémet ami elmulasztja...
Ezek semmiségek... A lányok cukik es mindegyik mas most... A normalis csajokra értem nem a tinirib*kre...
Utalom ha egy lany sminkeli magat...
Ha sminkeli magat akkor ő egyaltalan nem jon be nekem..
16F
Ó, hát persze.
-szép, de ri.banc.
-átlagos, de nincs is ész a fejében
-szép, de buta/primitív (na, ebből találkoztam a legtöbbel)
-szép és intelligens, de foglalt
-szép és intelligens, de nem kellek neki
- átlagos és intelligens, de nem kellek neki.
Szóval miden verzió van, csak olyan nincs, amilyen kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!