Az a 3 lány és fiú lesz a döntős, akiknek a képük az Éden hotel facebookos csoportjána a háttere?
2015. márc. 4. 13:05
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de valószínű igen, mert a saktótájékoztatón is ők voltak csak, a többiek nem: Adri, Naomi, Mariann, Bea, Loki, Patrik, Bence, Milán. Ebből gondolom, hogy ők a végéig maradtak. De ez csak tipp. A többiek nem voltak ott.
2/6 A kérdező kommentje:
Éden hotel fan vagyok, de kicsit átlátszóan csinálnak mindent. Az összefoglalókból már kiderül, hogy ki fog kiesni a párválasztó ceremónián, és én is a sajtó tájékoztatót és ezeket a háttérképeket néztem és ez a 3 páros lesz a döntős azt szűrtem le.
2015. márc. 6. 17:38
3/6 anonim válasza:
1.vagyok ismét. Én is nagyon szeretem a műsort, ez az első széria amit követek. De amint ennek vége lesz, vissza fogom nézni az 1.2. szériát is. Sokan mondták hogy nézzem, mert nagyon jó. Igazad van, nekem is az a bajom, hogy az összefoglalókból már előre lehet tudni mi fog következni.
4/6 A kérdező kommentje:
Én néztem az első kettőt is. Jól összeválogatják mindig a kulcs szereplőket, szerencsére eddig még nem volt 2 egyforma karakter. Érdemes megnézni azokat is. Olvasom, hogy fikázzák a Berkit, de azért a Horváth Éva betanult mondatai se voltak semmik. Néha mintha olvasta volna a szöveget + a kezével sem tudott legtöbbször mit kezdeni. Bár nem kedvelem Berkit, szerintem előbb-utóbb belejön a műsorvezetésbe.
2015. márc. 7. 22:03
6/6 anonim válasza:
nos, hát most már tudjátok, hogy nem ezek hatan a döntősök, pontosabban: nem ŐK hatan azok, hanem közülük mindössze hárman jutottak el a végjátékig - Bence, Botox és Loki, a többiek elhullottak szépen, sorban... ezért kár konteózni, kb semmi értelme ;) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!