Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok szoktatok ilyet csinalni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szoktatok ilyet csinalni?

Figyelt kérdés

Szoval van egy lany teljesen bele szerettem... Eloszor a belsejébe mivel neten ismertem meg teljesen az én esetem kivul belul... Mondhatni ő az "igazi" szamomra...

Mikor kepet küldtem neki azt mondta cuki vagyok...

Mindegy lenyegre terek... 2napja semmi életjelet nem add...

Semmit nem irt... Aggódom hogy tortent valami vagy nőnapon elcsabitottak 😞

Azt akarom hogy a nap mindenperceben mellettem legyen es szorosan atololjem de felek hogy tortent valami...

Szoval szoktatok esetleg olyat csinalni hogy nem adtok életjelet hogy kideritsetek kinek vagy igazan fontos?

Vagy lehet hogy nincs ideje 😞

Mar nem tudom...

16F

2016. márc. 9. 22:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
VELE nem jött össze, ez nem azt jelenti, hogy MÁSSAL sem fog!!! Ne add fel ilyen könnyen! Mármint őt hagyd már békén, de azért másnál próbálkozhatsz. Csak nem kell ennyire nagyon nyomulni. Ha valaki nem jelentkezik, EGYSZER érdeklődhetsz, hogy mi van vele, na de az, hogy ráírsz csomószor meg versekkel bombázod, azért durva. Ennyire nem kell nyomulni, ez még engem is elijesztene... :D
2016. márc. 12. 14:35
 12/18 A kérdező kommentje:

De en csak szeretem 😞 de ezek szerint nem szerethetek annyira vlakit mint amennyire szeretnem mert akkor elijesztem 😞

Próbálok merteket tartani akkor... Habar nehez lesz 😊

2016. márc. 12. 14:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Ennyire az elején még nem szabad ennyire nagyon ragaszkodni (általában), mert a lányban még lehet, hogy nem alakultak ki ennyire komoly érzések, és akkor elijeszted. (Persze ez ellenkező nemi felállásban is lehetséges.)
2016. márc. 13. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Na?Írt? :)
2016. márc. 23. 14:14
 15/18 A kérdező kommentje:

Hááát sajnos irt de 1 nap utan lekoptatott 😐 ennek mar bő egy hete...

Remelem találok majd mégegy ilyen lányt 😵

Kását hogy nem adott 1 esélyt 😒

2016. márc. 23. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Figyelj!Ha nem tudta megbecsülni hogy van egy ilyen barátja min te akkor nagyon hülye lehetett!Már bocs! :)

16/L

2016. márc. 23. 15:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszii 😊 nagyon cukii vagy 😵 de hat igy jartam 😞 (sajnos nem anyatokkal) --> sorozat 😁...
2016. márc. 23. 15:33
 18/18 anonim ***** válasza:
A kedvenc sorozatom :)
2016. márc. 23. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!