Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok szoktatok ilyet csinalni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szoktatok ilyet csinalni?

Figyelt kérdés

Szoval van egy lany teljesen bele szerettem... Eloszor a belsejébe mivel neten ismertem meg teljesen az én esetem kivul belul... Mondhatni ő az "igazi" szamomra...

Mikor kepet küldtem neki azt mondta cuki vagyok...

Mindegy lenyegre terek... 2napja semmi életjelet nem add...

Semmit nem irt... Aggódom hogy tortent valami vagy nőnapon elcsabitottak 😞

Azt akarom hogy a nap mindenperceben mellettem legyen es szorosan atololjem de felek hogy tortent valami...

Szoval szoktatok esetleg olyat csinalni hogy nem adtok életjelet hogy kideritsetek kinek vagy igazan fontos?

Vagy lehet hogy nincs ideje 😞

Mar nem tudom...

16F

2016. márc. 9. 22:31
1 2
 1/18 Sahara :) ***** válasza:

Nyugi! :) Szerintem csak egyszerűen nincs elegendő szabadideje,hogy beszélgessen veled.Hamarosan jelentkezni fog.

Esetleg írhatsz neki olyan üzenetet,hogy:"Hol vagy? :(" Ha ezt meglátja úgymond örülni fog neki,hogy hiányoltad a jelenlétét :)

2016. márc. 9. 22:35
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább írd meg neki, kérdezd meg, hogy jól van-e, mert kicsit aggódsz, hogy több napja nem jelentkezett. Aztán majd elmondja, hogy mi történt, miért nem írt. a hasonlóan érez irántad, mint Te iránta, akkor ez biztos nagyon jól esik majd neki. :) Egyébként meg velem olyan is előfordul, hogy akár 1 hétig nem tudok írni egy srácnak, mert annyi dolgom van az egyetemen/egyetemre. Mondjuk ő gondolom veled együtt gimis, de azért gimnáziumban is bőven akadnak teendők, szóval lehet, hogy most összezsúfolódott neki néhány doga, aztán nem ér rá annyira beszélgetni, ezért inkább nem is ír addig, amíg nem tud rád rendesen időt szánni. Ha pedig megírod neki, amit javasoltam, és mondjuk egy hét elteltével sincs semmi reakció, akkor már kezdhetsz gyanakodni, hogy nem akar tőled/veled semmit. De addig nyugi! :)
2016. márc. 9. 22:49
 3/18 anonim ***** válasza:
* HA hasonlóan érez (...)
2016. márc. 9. 22:50
 4/18 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam ilyet csinálni senkivel. Jó egy időre eltünök de megmagyarázom miért... és átalába mindig azt mondják jó hogy írtam mert már hiányoztam nekik

15/L

2016. márc. 9. 23:56
 5/18 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat 😊 amugy rengeteg uzenetet hagytam neki hogy hol vagy mi tortent meghogy mar aggódom sot tul sokat... Ez nem fogja elijeszteni?
2016. márc. 10. 05:44
 6/18 anonim ***** válasza:

Nyilván vannak olyan helyzetek, amikor nem tud írni az ember, na de 2 nap alatt valahonnan csak képes lett volna küldeni legalább egy "helló, bocs, nem leszek gépközelben" jellegű üzenetet.

Szerintem pont elég volt, amit írtál neki, ennél jobban egyelőre ne aggódj miatta látványosan, mert még azt hiszi, hogy nem tudsz nélküle élni. :)

26/L

2016. márc. 10. 09:55
 7/18 A kérdező kommentje:

Rendben koszi a válaszokat 😊

De nagyon nehez nem irni neki 😃 de megprobalom es megegyszer koszonom a válaszokat kedvesek vagytok es mindenkinek ment a pozitiv értékelés 😊 további szep napot...

2016. márc. 10. 16:18
 8/18 anonim ***** válasza:
Köszönjük ;)
2016. márc. 10. 17:09
 9/18 A kérdező kommentje:
Még mindig nem írt es mar nem birom ki 😞 lehet mindent elrontottam nem hagytam neki eleg teret 😞
2016. márc. 11. 05:32
 10/18 A kérdező kommentje:

Ennyi volt meg mindig nem irt 😞

Annyi verset irtam neki most egy dalt is de ezen szerint mar nem erdeklem... Az Olyanok mint én mar nem találnak lányt... Túlságosan szerettem es eluldoztem magamtol. Soha tobbet nem ismerkedem megegyszer...

2016. márc. 11. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!