Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktátok ezt csinálni?
Figyelt kérdés
Azt hogy van egy fiu akirol tudjatok hogy tetszetek neki. És ti meg hitegetitek, jeleket küldtök neki, és amikor a fiu odajon hogy szerelmet valljon/megkerdezi h járnátok e akkor szép aranyosan elkülditek.. :(
Ez nalatok egy ilyen kozismert szorakozasi modszer vagy csak en egydeul fogtam ki ilyen lanyt. 18/f elsosorban 15+ lányoktol kerdezem.
Ha vaszolzok akk eletkori is irjatok. Köszi;)
2015. nov. 17. 16:25
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem csak te fohtad ki...nem nagyon van ennek èrtelme,hogy flórtöl s aztán sehol semmi...szerintem hagyd..
2/5 anonim válasza:
Én is csak ilyen lányokkal találkoztam eddig. Valószínűleg azért, mert a barátságzónában ragadtunk.
3/5 anonim válasza:
Lehet félreértetted a jeleket. Ebből még nem biztos, hogy szórakozásból játszik a szíveddel. 18l
4/5 A kérdező kommentje:
Most igy utolag leitom h tenyleg tetszettem neki, bar szerelmes nem volt belem :((
2016. jan. 15. 10:36
5/5 anonim válasza:
Csak te fogtál ki ilyet. Én visítanék örömömben ha a srác aki tetszik nekem szerelmet vallana. :) 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!