Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan mutatjátok ki, ha tetszik egy lány nektek? Ha nézitek, az azt jelenti, hogy bejön? Miket szoktatok még csinálni, mielőtt még nem beszéltek, míg nincs semmilyen kapcsolat közetetek? 19L
Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 17:26
1/3 anonim válasza:
"Ha nézitek, az azt jelenti, hogy bejön?"
Erre nagyon nehéz lenne válaszolni, nem feltétlen jelenti ezt. Sok más okból is megnézhet valaki valakit.
Beszélgetés előtt max nézni meg mosolyogni lehet szerintem, vagyis nem nagyon jut eszembe más értelmes dolog, ami feltűnhet egy lánynak.
2/3 anonim válasza:
A legtöbb fiú szerencsétlen balhere, így csak bámulnak csorgó nyállal (tisztelet a kivételnek, mint mindig). Tehát igen, a gyakori bámulás az jelentheti azt, de nem muszáj pont a szerelmet, csak a szépséget is ez jelöli. Nem, nem ugyan az a kettő, de természetesen közel áll egymáshoz. Tehát, ha bámulnak, akkor az nem feltétlenül rögtön "i love juhhh", de később azzá alakulhat.
3/3 anonim válasza:
Én odamegyek és elkezdek vele beszélgetni(ez az alap, ha ott vagy és beszélgetsz vele az egyértelmű jelzés a másik felé hogy érdekled!).Én mosolyogni, átölelni, puszit adni neki, 'hülyét' csinálni magamból 'szoktam'.:) 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!