Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smiley18 kérdése:
Mit kéne még tennem amiből végre leesik neki, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki eléggé tetszik nekem. Folyamatosan keresem a tekintetét, próbálok vele szemezni, köszönünk egymásnak minden alkalommal, folyton mosolygunk, keresem a társaságát egyszer-egyszer odamegyek hozzá valami ürüggyel, hogy tudjak vele beszélgetni stb.
Nemrég azt mondta nekem, hogy nincs barátnője és tetszik neki ha egy lánynak barna a haja és sokat mosolyog. (mindez igaz rám) Ezt vehetem utalásnak arra, hogy szimpatikus vagyok neki esetleg tetszem neki?
De nem hiszem, hogy rájött volna, hogy tetszik nekem.
2015. okt. 17. 10:57
1/16 anonim válasza:
Netán belemondanád az arcába, hogy tetszik?
2/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem hiszem. Túlságosan félek a csalódástól és felénk vagyok.
2015. okt. 17. 11:50
3/16 Titusztitusz válasza:
Pedig a jelek szerint akkor rájött...(Sőt...Ezt a megállapítást veheted biztosnak is,ha valóban az történt amit leírtál a bevezetőben...)
4/16 anonim válasza:
Azzal hogy odamesz es azt mondod tetszel nekem, szeretnelek jobban megismerni, mit szolsz hozza? Vagy azt mondja ok, vagy azt hogy nem. Ha ok, nyertel. Ha nem akkor is mert kereshetsz masikat aki figyel rad.
5/16 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: Ha rájött és nem lép semmit, akkor mit csináljak?
3. válaszoló: Ez nem lenne nagyon nyomulós a részemről?
2015. okt. 17. 12:07
6/16 anonim válasza:
Ugyan nem a 3. válaszoló vagyok, de nem, nem lenne gáz. Nem a kőkorban élünk, nyugodtan odamehetsz és nyíltan elmondhatod neki
7/16 A kérdező kommentje:
Így konkrétan? Valami utalásokkat hogy tudnám inkább? Nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni.
2015. okt. 17. 12:15
8/16 Titusztitusz válasza:
Ha rájött az illető arra hogy tetszik neked DE MÉGSEM LÉP, akkor LÉPJÉL TE!!! Szerintem ennél a fiúnál BIZTOSRA MEHETEL, úgyhogy ne aggódj, meg ne is izgulj...Egyszerűen menj oda hozzá egy alkalmas pillanatban, és kedvesen ajánld fel neki azt, hogy "lehetnétek barátok" ha ő is így gondolja...Valszeg nem lehet ellenére a dolog, ha VALÓBAN AZT MONDTA amit idéztél tőle...Csak ö is kissé szégyenlős lehet akkor...
9/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezket mondta.
Barátok? Nem fogja azt hinni, hogy elkönyveltem a "baráti zónában"?
2015. okt. 17. 12:22
10/16 anonim válasza:
Szerintem ,ha odamennel es mondanad neki h szimpatikus neked es elmehetnetek ketten valahova,akkor mar erteni fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!