Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smiley18 kérdése:
Mit kéne még tennem amiből végre leesik neki, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki eléggé tetszik nekem. Folyamatosan keresem a tekintetét, próbálok vele szemezni, köszönünk egymásnak minden alkalommal, folyton mosolygunk, keresem a társaságát egyszer-egyszer odamegyek hozzá valami ürüggyel, hogy tudjak vele beszélgetni stb.
Nemrég azt mondta nekem, hogy nincs barátnője és tetszik neki ha egy lánynak barna a haja és sokat mosolyog. (mindez igaz rám) Ezt vehetem utalásnak arra, hogy szimpatikus vagyok neki esetleg tetszem neki?
De nem hiszem, hogy rájött volna, hogy tetszik nekem.
2015. okt. 17. 10:57
11/16 A kérdező kommentje:
Az számít, hogy közös óra után együtt szoktunk menni és megvárja velem a buszomat? Amíg felszállok és van hogy elengedünk 1-2-t?
2015. okt. 17. 12:35
12/16 Titusztitusz válasza:
És? Hol a gond azzal, hogy "nem-e fogja azt hinni hogy elkönyveltem a baráti zónába"? Hát az a célod,nem? Hogy "baráti zónába" tartozzatok...(Legalábbis kezdetnek...)Akkor meg miért baj az ha azt hiszi? Egyébként meg szerintem a fiúk nagy része nem olyan ostoba, mint azt gondolod...Van rá jó esély, hogy tudni fogja a srác rögtön hogy mi célbol mondod azt amit mondol...De ezzel nincs is semmi probléma...Inkább ott látom az "aggódásod" lényegét, hogy TE MAGAD szégyelnéd egy kicsit hogy így, nyíltan kéne "ajánlatot" tenni a srácnak...Ne szégyeld...Nincs az ilyesmin semmi szégyelni való...(Ha nem mered meglépni amit pedig szeretnél, valszeg örök életedben sajnálni fogod majd azt, hogy kihagytad az alkalmat, és az illető srácot, akár összejön a dolog,akár nem...De ha megléped amit szeretnél, akkor még kudarc esetén is megnyugtatna a gondolat hogy:'Legalább megpróbáltam"...Viszont ha nem mersz lépni, még évtizedek múlva is bántó, és fájó lesz a gondolat hogy:"Pedig talán összejött volna...Csak ANNYIN múlt volna a dolog, hogy odamegyek hozzá, de nem mertem megtenni...)
13/16 A kérdező kommentje:
Rendben, amikor együtt leszünk és úgy érzem ez az a pillanat megfogom kérdezni tőle! Köszönöm.
2015. okt. 17. 12:39
14/16 Titusztitusz válasza:
Sok sikert a dologhoz...(És soha ne feledd el, hogy CSAK AZ TUD SIKEREKET ELÉRNI, AKI LEGALÁBB PRÓBÁLKOZOTT...Aki még próbálkozni sem mer, az NEMIS NYERHET SOHASEM...Még akkor sem, ha a legjobb esélyekkel indult volna pedig...)
15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, megfogadom a tanácsodat!!!
2015. okt. 17. 12:52
16/16 anonim válasza:
" Amíg felszállok és van hogy elengedünk 1-2-t"
Mármint buszt engedtetek el? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!