Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Miért van ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett nekem a legjobb barátnőm báttya.. Ő olyan érett,aranyos.. Minden ami nekem kell.. De én egy nagyon igényes lány vagyok. Mégsem bukok ezekre a szépfiukra. De ez a srác meg eléggé szegény családban él. Mi gazdagok vagyunk. De ez engem nem érdekel. Mindig is ilyen barataim voltak. És szeretem őket. És nagyon félek. Akarok vele lenni de attol félek mivan ha egyszer megakar csokolni es en nem hagyom vagy ugymond "megundorodom" tole(nemtudom szebben mondani) mostmondhatjatok azt h a kulsore megyek de ez nem igy van. Egy bizonyos mertekben a kulso is szamit. Nagyon szeretnek a sraccal lenni.. Nagyon. De felek. Ne iteljetek el kerlek szepen. :'( segitsetek..miert van ez az erzes bennem ? Mit tegyke h elmuljon.? Mert nem akaork ez miatt nem vele jarni

2016. márc. 3. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Undorotsz a csókolózástól? Hány éves vagy?
2016. márc. 3. 18:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem vonzódsz hozzá akkor ne kezdj kapcsolatba.

Ha vele akarsz lenni, de csak úgy, hogy beszélgettek, viccelődtök és semmi más, akkor ez barát kategória.

2016. márc. 3. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!