Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha egy 14 éves lány egy 19 éves fiúvak jár?
Ha magadtól nem tudod, akkor mi mit mondjunk?
A te életed, senki nem szólhat bele.
Nektek kell ismerni egymást.
Semmivel sem rosszabb, mintha 15 éves volna a párod.
Csak vigyázzál magadra és ne csinálj olyat, amit nem akarsz. És tudjátok, hogy mit akartok!
Nem normális.
Gyerek-felnőtt kapcsolat.
Milyen ember az,aki majd 20 évesen, 14 éves kislányokat fűzöget?
Mit kell beleszólni?
5 év korkülönbségről van szó. Nem kell nagy feneket keríteni neki.
#6 5 év nem nagy korkülönbség egy 25 és egy 30 éves ember között, de minél lejjebb visszük a kapcsolat fiatalabbik tagjának korát, annál szembetűnőbb lesz a különbség. (pl szinte groteszk lenne egy párkapcsolat egy 10 és egy 15 éves között)
Ahogy már írták, ez egy felnőtt-gyerek kapcsolat lenne, ami nem egészséges, hiába jönnek sokan a "a mai fiatalok már csinálnak mindenfélét" dumával.
Egyáltalán nem normális, hogy egy felnőtt férfi kikezd egy olyan lánnyal, akivel messze nem egyenrangúak - a lány még javában iskolába jár, nincs sok tapasztalata a "való életről", amitől naiv, manipulálható és kiszolgáltatott lesz. Ez még csak nem is egy mondvacsinált indok; van jó pár tanulmány arról, hogy mennyire eltérő különböző életkorokban az ember elméje/gondolkodásmódja.
Viszont hihetetlenül károsnak tartom a kommentekben rejtetten megjelenő hozzáállást is, miszerint a 14 éves lány a hülye, amiért hagyja magát rábeszélni erre a kapcsolatra, meg hogy rá kell hagyni, mer az ő dolga. Ilyenkor (csak most az egyszer) ne elsősorban lánynak nézzük a 14 évest, aki "így jár, ha kihasználják, majd legközelebb jobban választ" hanem egy tapasztalatlan gyereknek, aki különlegesnek érzi magát, amiért egy (torz) felnőtt érdeklődést mutat iránta.
# 7: 19 éves a srác és máris felnőttként kezelik. Neked ez nem fura?
Nem 10 - 15 évesről van szó, vagy náluk fiatalabbakról, hanem 14 és 19 évesekről.
Én magukra hagynám őket, nem vagyok álprűd.
Így van utolsó,végülis álprűdség azt gondolni,hogy a példa kedvéért egy egyetemista és egy általános iskolás nem egymáshoz illő...
Ez inkább téged minősít,ha ezt elfogadod,mint helyes és követendő példát.
Szerintem se durván nagy a korkülönbség. Ebben a szakaszban a lányok amúgy is érettebbek szoktak lenni a pasiknál. Rngeteg 16 évest ismerek, aki 20+ éves fiúval járt.
Szóval nem ideális, de szerintem nem is vészes a helyzet, főleg ha szeretitek is egymást és nem csak szórakoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!