Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátnőm aki 14 éves,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm aki 14 éves, még soha nem menstrúált nem is volt neki, tegnap lefeküdtünk és most nagyon aggodunk,? nem volt nálunk gumi, de mielött elélveztem kihuztam.

Figyelt kérdés
De ő azt mondta hogy érzet valami meleget, de én idöben kihuztam, Mennyi az esélye annak hogy terhes? Ezt nem szeretnénk.
2016. márc. 2. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Felelőtlenek voltatok mindketten, most vállaljátok az esetleges következményeket.

A lány jobban tenné, ha elmenne nőgyógyászhoz.

2016. márc. 2. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
attól hogy nem menstruál még teherbe eshet, mivel nem tudhatjátok, hogy peteérése nem volt-e már. De azért csak gratulálni tudok. Még nem menstruál, a nyolcadikat se járta ki, de dugni volt esze, persze felelőtlenül. Ha meg terhes lenne gondolom rohannátok abortuszra.
2016. márc. 2. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
#2-es jobban örülnél annak ha az ismerősöd lenne az én osztálytársam is ilyen hogy 14 éves de már csinálja az ipart. Lehet terhes
2016. márc. 2. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
igen, sajnos a mostani kamaszok jelentős része ilyen. Nekem is van most 3 18 év alatti terhes ismerősöm, az egyik pont 14 éves, de két hónap és szülni fog.
2016. márc. 2. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Lehet terhes, de olyan 1%-nyi az esély. Szóval lehet peched van.
2016. márc. 2. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Megint valaki unatkozik.
2016. márc. 2. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
gratulálok a sok eszetekhez is és ahhoz is hogy szülők lesztek
2016. márc. 2. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:

1.Legközelebb védekezz, jobban jársz.

2.Lehetek a keresztapa?

2016. márc. 2. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!