Előváladéktól lehet valaki terhes? Én soha nem halottam ilyenről. A barátommal lefeküdtünk és elszakadt a gumi szeretkezés közben, lehetek terhes? Szerintem lehetetlen mivel nem ment el!
En mutkor attól estem teherbe
69/F
...
OMG...
igen lehetsz terhes az előváladéktól és a farkunk nem egy csap, hogy szex közben elzárjuk és a végén kinyitjuk mert éppen élvezni szeretnénk...
...
OMG...
igen lehetsz terhes az előváladéktól és a farkunk nem egy csap, hogy szex közben elzárjuk és a végén kinyitjuk mert éppen élvezni szeretnénk...
Az óvszerek a legtöbb esetben spermaölővel vannak ellátva, ennek hatnia kellene az előváladékra is.
Van esély, s még ha picike is, teljesen nem lehet kizárni. Igen, a 72 órás tabletta elég nagy hormonbomba, de ha aggódsz a teherbeesés miatt, tedd fel a kérdést: a tabletta, vagy egy esetleges abortusz viselné meg jobban a szervezeted?
És de, előváladék szeretkezés KÖZBEN is lehet!
mobilról írtam bocsi a 2x es választ
igen a 72 órás nem ártana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!