Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől lehet terhes barátnőm terhes?
Gumi nelkul szeretkeztunk es mielott majdnem elmentem kihuztam es igy nem benne mentem el....szerintem nem ment ra a nemi szervere es benne nemtom h jutott e elovaladek vagy sperma vagy valamimm....igy lehet terhes vagy mennyi az eselye?
Koszonom a valaszokat
Hát, ha annyi eszetek van, hogy gumi nélkül csináljátok, (megszakítás az nem védekezés), akkor megérdemlitek, hogy idegeskedjetek. Ennyire h..ék nem lehettek. De, sajnos, azok vagytok.
Mivel halvány gőzöd sincs, hogy mennyi jutott a csajba, ezért sürgősen menjetek orvoshoz 72 órásit felíratni. Kb. 6300 Ft lesz.
10-12 nap múlva pedig teszt.
Előbb kellett volna gondolkodni, meg kapkodni! Van esély rá, nagyon is, a szomszédban is így sikerült be a gyerek!
De ne bennünket kérdezz, mert nem voltunk ott, nem tudjuk.
Nem tudom hány évesek lehettek, de igen fiatalok, ha ennyire nem gondoltok a következményekre!
Tudod hogy van ez.... "A hülye a saját kárán, az okos a más kárán tanul"!!!!
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
Tudod, jobb félni, mint megijedni. Jobb most bevenni annak a csajnak a 72 órásit, mint kb pár hónap múlva kiderülne, hogy terhes!
Vagy te fogod majd pénzelni is őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!