Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal lefeküdtünk. Nem ment el, a szexet abbahagytuk. A gumi rajta maradt és kb 10 perc múlva kiszakadt úgy, hogy nem csináltunk semmit. Az lehet, hogy már akkor lyukas volt, amikor szexeltünk? És ettől lehetek terhes? Pl ha volt előnedv?
A gumik nagy többsége spermicides síkosítóval van kezelve. Tehát az a kevés spermium ami, az előváladékban lehetett (ha lehetett), akkor a spermicid elintézte.
A gumik tájékoztatójába vagy a dobozra rá írják, ha tartalmaz a gumi spermicidet. Érdemes átnyálazni.
Én nem lihegném a túl a dolgot, mert csekély az esély a teherbe esésre.
Ha késik esetleg a lány menzesze, akkor úgy 2 hét késés után (mert késhet az idegességtől, a tápláléktól stb) érdemes csinálni egy terhességi tesztet, amit drogériákba 600-1500 ft-ért beszerezhető. Előbb nem érdemes, mert nem lesz pontos a mérés.
De ennyitől bajtok nem lesz, főleg, hogy a férfi el sem élvezet.
"A gumik nagy többsége spermicides "
Ellenkezőleg! A gumik ELENYÉSZŐ HÁNYADA spermicides. Pl. a durex tizenvalahány gumija közül egy se. A lifestyles hasonló választéka közül EGY az.
Köszönöm a korrekciót!
Én a fenti termékeket nem használtam, amiket eddig igen ott mind fel volt tüntetve ezért gondoltam...
Ennyivel tapasztaltabbak lettünk.
Kérdező ne idegeskedj!
Ha el sem ment a gumiba akkor nagyon kicsi az esély. Az előváladákban akkor szokott lenni spermium, ha már előtte elélvezett a barátod. Akkor a húgycsőben még maradhat ami az előváladékkal kimosódik.
Nagyon ritka, hogy elsőre legyen benne spermium. És azzal a mennyiséggel még a szokásosnál s jóval kevesebb az esély a babára. De késne, és miért ne késne, akkor csinálj egy tesztet mindenképp, hogy megnyuygodj és tisztán lásd mi van.
Egyáltalán nem ritka, hogy "elsőre" is legyen benne életképes hímivarsejt.
Ha igaz lenne, hogy elsőre nem tartalmaz, akkor minden megszakítással sikerült gyerek csakis többedik aktusból foganhatott, ami még akkor is blődségnek hangzik, ha csak a magyar férfiak potenciálját vesszük alapul (értsd: bizonyos kor fölött mennyire gyakori, hogy egy férfi több menetet bír rövid időn belül).
De annyi igaz a fenti fejtegetésből, hogy 1) nem valószínű, hogy korábban is szakadt volt; 2) még ha az is lett volna, nagyon szerencsétlennek kellene lenni, hogy a szakadáson keresztül az előváladék oda jusson, ahova kell.
Egyébként az óvszerek nem szoktak lyukasak lenni. Szakadnak, kihasadnak inkább, mintsem pontszerűen lyukadjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!