Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnőmel szexünk, elélvezés előtt kivettem, azután elmentem és alaposan megmostam és húztunk új gumit, pózváltás közben halottunk egy pukkanást gyorsan kivetem és láttuk hogy kilyukadt, nem tudom hogy ment e bele előnedv. Lehet e terhes?
Figyelt kérdés
A ciklusának a 10. napja!
a gumi spermicides volt
gyorsan meleg vízzel kimosta.
2009. aug. 24. 21:51
1/24 anonim válasza:
bár tudnál rendesen fogalmazni...egyébként csekély rá az esély
2/24 anonim válasza:
nem lehet terhes, viszont neked meg kellene tanulnod egy gumit tisztességesen felhúzni, mert máskor nem biztos hogy pukkani fog csak csendben kiszakad. az óvszerben nem lehet levegő!
3/24 anonim válasza:
Ha jól értem akkor gumi nélkül csináltátok, aztán húztál gumit. Szerinted nem került bele előnedv? Nagy az isten állatkertje...
4/24 anonim válasza:
De épp ezaz ha már előtte is mehetett előnedv, akkor attól is lehet terhes, de nem biztos hogy az.
5/24 anonim válasza:
Előtte is használtak óvszert. 'új gumit' húztak.
6/24 A kérdező kommentje:
nem jól olvastad...
2009. aug. 24. 21:59
7/24 A kérdező kommentje:
akkor nem sok rá az esély?
2009. aug. 24. 22:01
8/24 anonim válasza:
Azért vegyetek postinort, ha még nem késő.
9/24 A kérdező kommentje:
Vény nélkül kapható?:O
2009. aug. 24. 22:18
10/24 anonim válasza:
nem kell semmi, nem lesz terhes ne aggódj, pláne spermicides óvszerrel. nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!