Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnőmel szexünk, elélvezés előtt kivettem, azután elmentem és alaposan megmostam és húztunk új gumit, pózváltás közben halottunk egy pukkanást gyorsan kivetem és láttuk hogy kilyukadt, nem tudom hogy ment e bele előnedv. Lehet e terhes?
Figyelt kérdés
A ciklusának a 10. napja!
a gumi spermicides volt
gyorsan meleg vízzel kimosta.
2009. aug. 24. 21:51
21/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm !!!! Sokat segítettél!
2009. aug. 25. 22:19
22/24 anonim válasza:
Nehogy esemény utánit használjatok!!! A ciklus 10. napján, egy spermicides óvszer mellett talán előnedvtől. Semmi gond, nem lesz terhes hidd el nekem. Ezen az oldalon sokan meg vannak győződve róla, hogy aki megszakításos védekezés mellett nem lesz terhes, az biztosan beteg és ezért nem lett terhes. A sürgősségi tabletta nagyon tönkreteheti a szervezetét. A hormonrendszerünk nagyon nagyon érzékeny, én ezért nem szedek tablettát, sokat tanultam róla, épp ezért hanyagolom. Hidd el nekem, az esemény utáni csak ártana, nem lesz terhes a barátnőd, nyugalom :)
23/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget :$
2009. aug. 26. 11:32
24/24 anonim válasza:
Nagyon szívesen, csak nyugalom :):) semmi baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!