Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnőmel szexünk, elélvezés előtt kivettem, azután elmentem és alaposan megmostam és húztunk új gumit, pózváltás közben halottunk egy pukkanást gyorsan kivetem és láttuk hogy kilyukadt, nem tudom hogy ment e bele előnedv. Lehet e terhes?
Figyelt kérdés
A ciklusának a 10. napja!
a gumi spermicides volt
gyorsan meleg vízzel kimosta.
2009. aug. 24. 21:51
11/24 anonim válasza:
Nehogy vegyetek esemény utánit!!!! Felesleges, máskor nagyon nagyon figyeljétek meg, hogy ne legyen benne levegő!
12/24 A kérdező kommentje:
kicsi rá akkor az esély?
2009. aug. 24. 22:36
13/24 anonim válasza:
Igen az, nehogy magába tömje azt a hormonbombát mert többet ártotok vele mint használna. Tuti nem terhes.
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!!
2009. aug. 24. 23:15
15/24 anonim válasza:
Hormonbomba? És a terhesség, netán abortusz micsoda???
Amúgy mivel előtte elélveztél, simán lehetett sperma az előváladékodban, amitől teherbe is lehet esni.
16/24 anonim válasza:
DE ABZZEG ELÖNEDVTÖL NEM LEHET TERHES!!1 a millió-hoz az ESÉLY!!!
17/24 anonim válasza:
És ha ő lesz az az egyetlen 1 a millióból? Akkor nem fogja vigasztalni, hogy csak ekkora volt az esélye...
18/24 anonim válasza:
gyerekek ne vicceljetek már...gondoljatok már bele mennyire kicsi az esély, és mennyit árt azzal ha beveszi azt a szar esemény utánit! szenvedhet vele hónapokig majd mert jól megkeveri vele a hormonháztartását...de aki ennyire fosik akkor vegye be...szerintem teljesen felesleges...de ha mégis aggódnátok kérdezzétek meg ezt az orvost:
19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A dr. ezt írta
"Kicsi /nagyon kicsi/ és én nem tenném az Ön helyében, mert többet árthat vele, mint amennyit használhat."
2009. aug. 25. 20:36
20/24 anonim válasza:
Nah látod...nem lesz semmi baj! :) (én írkáltam azt a sok választ, hogy ne vegye be bnőd) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!