Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek borotváljam le a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek borotváljam le a hónaljamat (esetleg máshol is)? (fiú vagyok)

Figyelt kérdés
Miért igen és miért ne?

2016. febr. 29. 23:32
1 2
 11/11 anonim válasza:
A hónaljadat mindenképp borotválhatod, de azt konkrétan nem írtad le a kérdésedbe, hogy még melyik testrészedet akarod leborotválni. A nemi szervedre gondoltál, vagy az egész testedet akarod leborotválni? Nos, ha az egész testedet akarod leborotválni, akkor ápoltabbnak fogod magadat érezni. Én is az egész testemet rendszeresen leszőrtelenítem, és sokkal ápoltabban érzem így magamat. Azonkívül fürdés után könnyebben bele tudom az egész testembe maszkírozni testápoló krémet, vagy olajat. Aztán, ha masszőrhöz megyek, akkor nem kell neki olyan sok masszás-olajat elhasználnia, és ezzel még elkerülhetem a szőrtüsző gyulladást. Még annyit akarok tanácsolni neked, hogy ha teheted, akkor női ötös pengéjű borotvát használjál, mert azzal simább lehet az egész tested, és nem kell minden nap a testedet borotválnod.
2016. márc. 3. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!