Lassan 24 éves vagyok de még mindig nem nő a szakállam, csak pelyhesedik. Nem nem örülök neki. Hónaljamat, farkamat szinte minden nap kell borotváljam. Esetleg ha van valami csodapraktika amit tudtod ajánlani azt szívesen fogadnám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 18:18
2/13 A kérdező kommentje:
Meddig várjak cimbora?
2015. aug. 7. 18:21
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
Lagalább ott ne borotváld ahol van .Gyanitom ez már így is marad .
5/13 anonim válasza:
Semmit sem kell tenned, csak próbáld elfogadni! Lehet, hogy sosem lesz olyan sűrű az arcszőrzeted, mint amilyet szeretnél, mert te ilyen típus vagy.
6/13 A kérdező kommentje:
Deggial! Válaszolni akartam neked egy kedves hangnemben,csak az volt a baj hogy egy jó pár ponton sértette az oldal szabályzatát.Na mindegy,gondolom azért kitelik abból a csökkent IQ-s agyadból hogy elképzeld mit is írhattam.
2015. aug. 7. 18:38
7/13 anonim válasza:
Sajnos annyira fogyatékos vagyok, hogy elképzelni sem tudom, de gondolom olyan szép szavakat akartál használni, amilyenekkel a családodat is illeted, így köszönöm szépen a kedvességed és a dícséretet, valamint sok sikert kívánok a fanszőr-szakálladhoz. Ha esetleg kevés, szívesen küldök az enyémből is neked!
8/13 A kérdező kommentje:
:) Ez nagyon jó.Feldobtad a napomat.Ne parázz értem én a viccet.De remélem nem leszek olyan atom részeg,hogy így kelljek fel.
2015. aug. 7. 18:53
9/13 anonim válasza:
Többször borotváld erösödni fog és egyre nagyobb lessz.
10/13 anonim válasza:
Deggial, húzz már a 3.14csába erről az oldalról, kurwára elegünk van belőled. Gyakorlatilag ezt szerette volna írni a kérdező gondolom, és én is. Egyébként a dicséret rövid i, de sebaj...
Kérdezőnek:
Szerintem vagy várj, vagy menj el hormonvizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!