Lassan 24 éves vagyok de még mindig nem nő a szakállam, csak pelyhesedik. Nem nem örülök neki. Hónaljamat, farkamat szinte minden nap kell borotváljam. Esetleg ha van valami csodapraktika amit tudtod ajánlani azt szívesen fogadnám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 18:18
11/13 anonim válasza:
"A'sszem" itt senki sem igazán értékelte Deggial fura humorát..., nah meg a képet sem, amit küldött magáról.. de ez van. A Kérdezőnek: Bár ez tudom nem vigasz, de valami "iszonyatos" viszketésből maradt ki eddig, meg a mindennapi korábbi ébredésből. Nem azt mondom, h örülj, csak hogy lásd a jó oldalát... :S
12/13 anonim válasza:
Én örülnék neki nem kén borotválkoznom :)
13/13 Jozso89 válasza:
Tesztoszteronszint alacsony. Edzéssel se nagyon lehet segíteni rajta, nekem is van olyan ismim aki több éve edz mégis alacsony a tesztója és ritka az arcszőrzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!