Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek borotváljam le a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek borotváljam le a hónaljamat (esetleg máshol is)? (fiú vagyok)

Figyelt kérdés
Miért igen és miért ne?

2016. febr. 29. 23:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy fiúnál teljesen mindegy,ahogy érzed...hány éves vagy?
2016. febr. 29. 23:34
 2/11 A kérdező kommentje:
16 ,miért?
2016. febr. 29. 23:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Csak kiváncsiság ;)
2016. febr. 29. 23:48
 4/11 Shai-Hulud ***** válasza:

Én fiú vagyok, és teljesen borotvált vagyok. Sokkal higiénikusabb, könnyebben tisztán tartható, és a páromnak sem akad szőrszál a torkán... Szóval szerintem sok előnye van.

Hátránya? Hát ha több napig nem borotválom, akkor szúr... De egyszerű a megoldás, rendszeresen kell borotválni.

2016. febr. 29. 23:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Hónaljat szerintem illik mert elég gáz hogyha pl lóban vagy és kikukucskál a nagy szőrcsomó a pólód ujjánál. Kicsit az igénytelenség hatását kelti. Én személy szerint nem szeretem lent borotválni mert utána sokáig szúr és elég kellemetlen tud lenni, viszont ha hosszú az is zavar. Szóval szerintem úgy alakítsd hogy kényelmes legyen (hacsak nincs barátnőd és tudod hogy nem szereti te pedig kedveskedni akarsz vagy valami).

Ilyen hogy láb/kar borotválása szerintem mondanom sem kell hogy atom b***is

2016. márc. 1. 00:52
 6/11 anonim ***** válasza:

én is borotválom a hónaljam,szerintem undorító ha egy 3centis pamacs van ott..főleg csajoknál,mert már láttam olyat is.

lent meg nullás gép,csak aztán óvatosan xD

2016. márc. 1. 09:25
 7/11 Egyenes út ***** válasza:
Én imádom,ha lent szúr..Nagyon baró!:D
2016. márc. 1. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nullással vágom a hónaljamat is, meg odalent is. Így nem is fogok babának kinézni, de nem is fog büdösödni, vagy csomóban lógni a szőr.. Lábadat vagy a karodat eszedbe ne jusson borotválni(lábat maximum akkor ha versenyszinten űzöl olyan sportot ahol nagyon kilátszik)
2016. márc. 1. 16:19
 9/11 Egyenes út ***** válasza:

Ember,miért kellene a lábadon a szőrt vágni férfi léttedre?Még ha nő lennél,akkor megérteném,de így...

2016. márc. 1. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Pont azt írtam hogy ne borotválja :D

A versenyes példát meg csak azért írtam, mert pár ismerősöm verseny szinten fut, bicajozik stb. És ők inkább leborotválják.. Azt nem kérdeztem tőlük miért, valahogy nem izgatott.

2016. márc. 1. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!