Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek borotváljam le a hónaljamat (esetleg máshol is)? (fiú vagyok)
Én fiú vagyok, és teljesen borotvált vagyok. Sokkal higiénikusabb, könnyebben tisztán tartható, és a páromnak sem akad szőrszál a torkán... Szóval szerintem sok előnye van.
Hátránya? Hát ha több napig nem borotválom, akkor szúr... De egyszerű a megoldás, rendszeresen kell borotválni.
Hónaljat szerintem illik mert elég gáz hogyha pl lóban vagy és kikukucskál a nagy szőrcsomó a pólód ujjánál. Kicsit az igénytelenség hatását kelti. Én személy szerint nem szeretem lent borotválni mert utána sokáig szúr és elég kellemetlen tud lenni, viszont ha hosszú az is zavar. Szóval szerintem úgy alakítsd hogy kényelmes legyen (hacsak nincs barátnőd és tudod hogy nem szereti te pedig kedveskedni akarsz vagy valami).
Ilyen hogy láb/kar borotválása szerintem mondanom sem kell hogy atom b***is
én is borotválom a hónaljam,szerintem undorító ha egy 3centis pamacs van ott..főleg csajoknál,mert már láttam olyat is.
lent meg nullás gép,csak aztán óvatosan xD
Ember,miért kellene a lábadon a szőrt vágni férfi léttedre?Még ha nő lennél,akkor megérteném,de így...
Pont azt írtam hogy ne borotválja :D
A versenyes példát meg csak azért írtam, mert pár ismerősöm verseny szinten fut, bicajozik stb. És ők inkább leborotválják.. Azt nem kérdeztem tőlük miért, valahogy nem izgatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!