A hónaljamat borotváljam, vagy epiláljam? 14/F
sokszor hallani h jobb az epilálás.... mért?
ja és azt szeretném, hogy minnél később nőjjön vissza, és kevésbé károsodjon a bőröm...
Hát ha azt akarod hogy minél később kellemetlenkedjen ott újra akkor epiláld. Bár az epilálás olyan ura nekem fiúknál.
Bár arra készülj fel hogy ennél a módnál az elején igencsak be tud gyulladni a bőr és a szőrtüszők.
Amúgy 14 évesen miért akarsz csecsemőnek kinézni mikor ebben a korban azért örülhetnél hogy férfiasodsz. Szerintem borotváld le és hagyd hogy azért látszódjon hogy neked az is van. Férfiaknál szerintem nem indokolt a teljes csupaszság csak azért mert az utóbbi években akkora divat lett hogy mindennek kopasznak kell lennie.
Épp a minap olvastam hogy a szőr kezd visszajönni a divatba. :)
Le is nyírhatod géppel. Csak ehhez kell gép.
Nekem van ilyen, ezzel szoktam 2 mm-esre nyírni. Lehetne egy mm-esre is, de még véletlenül sem akarom megvágni magam.
A hónaljadon ne epillálj! Túl vékony a bőr, kidörzsöli a bőröd valahogy, és iszonyúan fog fájni napokig. Inkább gyantázd, vagy csipeszeld ki. Ha gyantázol, én úgy ajánlom, hogy melegíts fel egy hagyományos izzóhoz értetve hideggyantát (én Opilcát használok), nyisd szét, a mutatóujjaddal nyúlj bele. Fogj néhány szőrszálad mutató és hüvelykujjad közé, és húzd ki, de a másik kezeddel feszítsd a bőrt. Ha már elég szőr összegyűlt, le tudod venni, és új adagot melegítve folytatni. Ha kész, a maradék gyanta lejön olajjal.
De legjobb lenne első alkalommal kozmetikussal csináltatni.
Mondjuk nekem a szőrös hónaljú fiúk jobban tetszenek, de ez egyéni ízlés dolga :)
vagy hagyd szőrösen
legalább nem néznek serdületlen kisfiúnak
de ha leszeded a hónaljszőrödet, akkor a p*csöd körül is, így biztos jobban tetszel majd a papbácsinak, mert kb. őt fogja érdekelni, szőrös vagy e vagy sem
Egyértelmű, hogy epiláld!
Sokkal jobban fog kinézni epilálva, és sokkal később is fog visszanőni. Én évek óta epilálom, de nem csak ott. Bolond lennék visszatérni a borotvára.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!