Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek miért a "tömeglán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek miért a "tömeglányok" jönnek be?

Figyelt kérdés
Persze tisztelet a kivètelnek :) de nem èrtem nagyon sokan mondják hogy nekik a normális lányok jönnek be meg minden aztán felszednek valami tömeg lányt .. Amivel nincs is baj csak akkor ne nyávogjatok utána hogy mekkora egy ....volt :)
2016. febr. 25. 22:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Ja, mert a lányok többségének nem az izomagyak kellenek, neeem...
2016. febr. 26. 15:13
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
#11: Nem nem azok na! Az izmos de nem szarrá gyúrt tudod... de mind a hat kocka meglegyen ám!
2016. febr. 26. 19:07
 13/18 anonim válasza:
100%

Ez a kockahas mánia is undorító,nem játszottak eleget az építőkockával a bölcsödében,vagy agyilag még mindig ott tartanak?

Nem a kockahasú izmi selyemfiúk fognak se eltartani,se akármit is előteremteni,de azért dédelgessétek csak ezt a szép álmot :))

2016. febr. 26. 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem fiúként még az tetszik ha egy lánynak kockás a hasa, szóval nem szólhatok semmit ha egy lány is elvárja ezt.
2016. febr. 26. 20:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Na igen! Jó kérdés.

Én is lány vagyok, és nem értem, hogy mostanában mért lett minden lány egyforma.

Gondolok itt a keki zöld kabátokra, a hosszú egyenes, agyonvasalt, hidrogénezett hajakra, a barnás bakancsokra, és még tudnám folytatni.

Ezek a lányok csak gyönyörködni tudnak magukba.

Komolyan!!

Sajnos ma már az ilyen "klónozott" egyének a vonzók, de hogy miért, azt nem tudom.

2016. febr. 26. 20:28
 16/18 anonim ***** válasza:

A tömeglányok nem lehetnek normálisak??? Ugyan már....

Mit értesz tömeglány alatt? Ha kifejted, válaszolook.

2016. febr. 26. 22:43
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

Nekem nem a tömeglányok jönnek be.

25F

2016. febr. 27. 17:27
 18/18 anonim válasza:
Mert nagyon jól néznek ki
2016. márc. 22. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!