Evolúcióilag logikátlan, mert a teltség, a kövérség, a termékenység jele, tehát fajfenntartás céljából ösztönösen a kövér lányokhoz kellene az embereknek vonzaniuk mert több tejet tud adni meg többet is szül. A sovány meg kevesebbet. Nézzétek meg az ősi szobrokat:
De az ősemberek ilyeneket akartak feleségül. Ilyen volt az álom. És kevés volt. Most sok van, azért vonzódnak a csontos lányokhoz? Valaki elmagyarázná?
Nem tudom, hogy fiú vagy e vagy lány, de elmagyarázom a dolgokat. Te szívesen együtt lennél egy 200 kilós pasassal/csajjal? Mert én nem. Azért gondolj csak bele, valószínűleg a kövérebb emberek nem túl vonzók. Ne értsetek félre nincs bajom a kövérekkel, de azért én sem és elég sok ember sem lenne együtt velük.
2015. dec. 9. 16:01
2/38 anonim válasza:
Ízlésről felesleges vitát nyitni..
2015. dec. 9. 16:02
3/38 A kérdező kommentje:
1, az a kérdés, hogy miért "nem vonzóbb"? Ez nem válasz, hogy én szívesen összejönnék vele. Mert nem tetszik. De miért nem, amikor evolúciós logika alapján amire épül a biológia miért nem tetszik? Az ízlés meg általánosítható. Nem az 1-2 kivételről beszélek, mert tény, hogy több ember szereti a sovány lányokat mint a kövéreket, több a fogyókúrás recept mint a hízókúrás. A kérdésem tehát, ha nem lettem volna érthető: MIÉRT?
2015. dec. 9. 16:05
4/38 A kérdező kommentje:
Ez nem vita, egy kérdés. Nem az ízlését kérdeztem senkinek. Egy tényt vetettem fel.
2015. dec. 9. 16:07
5/38 anonim válasza:
Mert csúnya a háj és kész.
2015. dec. 9. 16:10
6/38 A kérdező kommentje:
Az ég áldjon meg. De miért csúnya az embereknek a háj, amikor szeretniük kéne, vonzónak kéne tartaniuk? Miért nem szereted a fájdalmat? Mert fáj és kész? Rossz és kész? Nem, az agyad azért nem szereti a fájdalmat, mert rongálja a tested és az veszélyezteti az egyedfenntartásodat. A fájdalom elkerülése egyedfenntartási ösztön. Ne kelljen már béna példákat hoznom, hogy megértsétek a kérdést, ha meg nem tudsz választ ne válaszolj!
2015. dec. 9. 16:13
7/38 anonim válasza:
Régen a jólét, a gazdagság jelének tekintették a kövérséget, ami egyben azt is jelentette, hogy a férj tudta biztosítani az asszonynak és a gyerekeknek a jólétet, a nő pedig képes volt minél több gyereket szülni.
180 fokot fordult a világ, ma már a kövérség egészségtelen, orvosilag bizonyított tény, ezért esztétikailag is megváltozott a legtöbb ember véleménye.
2015. dec. 9. 16:13
8/38 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy egy dagadt lány vagy, aki nem kap pasit...
2015. dec. 9. 16:15
9/38 A kérdező kommentje:
De miért, ilyen gyorsan? Pár évszázad alatt? Meg én pl. nem tudtam, hogy egészségtelen a kövérség mégis a sovány lányokat szerettem mióta az eszemet tudom. A gének nem alkalmazkodnak a külvilági helyzethez ilyen gyorsan, ahoz vagy 50.000 év kellene. Nem logikus. Akkor már a neandervölgyi is karcsú nőt mutató szobrokat készített volna, az ember génállománya meg 99% ban hasonlít ahhoz a fajhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!