Evolúcióilag logikátlan, mert a teltség, a kövérség, a termékenység jele, tehát fajfenntartás céljából ösztönösen a kövér lányokhoz kellene az embereknek vonzaniuk mert több tejet tud adni meg többet is szül. A sovány meg kevesebbet. Nézzétek meg az ősi szobrokat:
De az ősemberek ilyeneket akartak feleségül. Ilyen volt az álom. És kevés volt. Most sok van, azért vonzódnak a csontos lányokhoz? Valaki elmagyarázná?
Afrikában a kövér nők a szépek, legalábbis egyes területeken. Felhizlaló táborokba küldik a lányokat, ahol ha nem esznek, verik őket, és a hányásukat is megetetik velük. Ott szegénység van. Nálunk, a fogyasztói társadalom miatt a kövér ember az egészségtelenség jelképe, míg ott a gazdagságé. Természetesen a kövérség ott is okoz egészségügyi gondokat, ahogy nálunk is van anorexia meg Photoshop, de épp annyira sz**rnak rá, mint mi. Náluk az a feminista, aki mer sovány maradni.
2015. dec. 9. 17:25
22/38 anonim válasza:
Még valami: az ősi szobor fiktív. Valószínűleg nem láttak ilyen nőt a valóságban, vagy nagyon ritka volt. Nálunk a kövér ember nem ritka, ezért számunkra elborzasztó. Az evolúciós tényeket befolyásolja a körülmény. Az evolúció arról szól, hogy az élőlény alkalmazkodik a körülményeihez. Nem az okos marad fent meg az erős, hanem amelyik a legjobban alkalmazkodik a változáshoz. Nálunk az a körülmény, hogy (világviszonylatban) jól élünk.
2015. dec. 9. 17:27
23/38 A kérdező kommentje:
19-20, egyetértek, 80%-a a kövérségnek a genetika miatt van, ezért nem ér semmit a fogyókúra, vagy egészségtelen mert annyira megvonja a kaját. Én 90 kiló vagyok pedig 3× eszek egy nap, van aki meg napi 6-7× nassol, burgerkingbe jár, és tökéletes alakja van, nem tud meghízni, nem is sportol...
2015. dec. 9. 17:29
24/38 anonim válasza:
Most olvastam csak vissza a válaszokat, harmadszor is én vagyok. (Eszméletlen, mennyien nem tudnak szöveget értelmezni...)
Nem tudom, felgyorsult-e a fejlődés, de egyszer olvastam egy érdekes cikket arról, hogy sok körülöttünk a technikai újítás, és hogy az emberi agynak ezt követnie kell. Nem adott választ a cikk, csak feldobta a témát, de az volt a lényeg, hogy nagyon gyorsan fejlődik a technika, az agyunk mégsem esik kétségbe. Vagy mégis? Tudja-e követni az emberi agy a gyors változást? Ezt a kérdést dobta fel. Érdekes ez szerintem, így lehet az ízléssel is.
Utolsó megjegyzésem: én pl. azért nem vagyok szép alkat, mert súlyos gerincferdülésem van, és nem sportolhatok akármit. Gyógytornázom, úszom, de mást nem nagyon lehet, és időnként a járás is fáj. Viszont ez a betegség nem látszik rajtam.
2015. dec. 9. 17:35
27/38 anonim válasza:
Személy szerint én azért nem jönnék össze ,mert egy nem tudok hozzá vonzódni külsőre. Kettő én is vékony vagyok.
Ez nem zárja ki azt ,hogy nem lehet egy teltebb lány szexi és megvan rá az esély ,hogy vonzani fog egy ilyen hölgy ,de alapvetően a vékonyabb lányokhoz vonzódom.
2015. dec. 9. 17:35
28/38 A kérdező kommentje:
25: Nem vagy empatikus!
Amúgy igen, az átlag EU IQ szint folyamatosan csökken, évente 1.5 pontot. De még így is meglepő, csak remélem, hogy 10 évesek.
2015. dec. 9. 17:37
29/38 anonim válasza:
Ez a leggyakoribb kifogás. Nekem ilyen a genetikám, nem tudok semmit tenni, hogy lefogyjak. Fel kéne emelnie magát és elmenni futni aerob szinten heti 4-5x, meg saját testsúlyos edzéseket végezni. Adnék ezeknek az embereknek edzéstervet... Számtalan ember van aki dagadtnak született és hatalmas kínokkal, de lefogyott. Ami a kérdést illeti, az emberek gondolkodása folyamatosan változik, változik, hogy mi az elfogadott, mi a morál, mik a hangsúlyos dolgok az ember életében. Nézz meg egy középkori, egy újkori és egy 20. századi embert. Teljesen mást tartottak fontosnak, teljesen másképp gondolkodtak és más dolgokra helyeztek hangsúlyt. Ez is ugyanolyan dolog.
2015. dec. 9. 18:19
30/38 anonim válasza:
Én is nagydarab gyerek voltam. Azt hittem, hogy azért mert ilyen vagyok. Lófaszt, amióta minden szombaton túrázók 10km-t azóta folyamatosan fogyok. Fél éve csinálom, 10 kilót fogytam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!