Miért a soványabb lányok jönnek be az embereknek?
Evolúcióilag logikátlan, mert a teltség, a kövérség, a termékenység jele, tehát fajfenntartás céljából ösztönösen a kövér lányokhoz kellene az embereknek vonzaniuk mert több tejet tud adni meg többet is szül. A sovány meg kevesebbet. Nézzétek meg az ősi szobrokat:
De az ősemberek ilyeneket akartak feleségül. Ilyen volt az álom. És kevés volt. Most sok van, azért vonzódnak a csontos lányokhoz? Valaki elmagyarázná?
De régen vonzó volt. Most is vonzó más fajoknál.
A hangyakirálynő kövér, hogy sok utódot hozhasson létre közvetetten.
Az abban a korban igaz volt. Kövér-> sok kajája van el tudja látni élelemmel a gyereket.
Ez egészen addig igaz volt még nem lett feleslegünk(étel).
Mostanában már nem kihívás élelemmel ellátni a gyermeket így ezzel nem törődünk, inkább az a fontosabb, hogy az utódunk jó is legyen ne csak legyen. Ehhez viszont egy kövér, igénytelen ember nem jó
Ma már sajna az anorexia a divat. Sokan bele is haltak, de én aztán nem sajnálom az ilyeneket.
Egyébként nem csak az őskorban volt közkedvelt a telt forma, ott van pl. Rubens ábrázolásmódja is a festményein.
A hangyákat szerintem ne hasonlítsuk az emberhez. :D
Amúgy nem egy ismerősöm van, akinek nem nádszál a kedvese, és hosszú évek óta boldogan élnek együtt, néhányuk már házastársakként-családként, szal erről ennyit.
Aki meg azt hiszi, hogy minden kövér ember egész nap csak zabál, azt nagyon tudom sajnálni, hogy ekkora primitív tulok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!