Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért a soványabb lányok...

Miért a soványabb lányok jönnek be az embereknek?

Figyelt kérdés

Evolúcióilag logikátlan, mert a teltség, a kövérség, a termékenység jele, tehát fajfenntartás céljából ösztönösen a kövér lányokhoz kellene az embereknek vonzaniuk mert több tejet tud adni meg többet is szül. A sovány meg kevesebbet. Nézzétek meg az ősi szobrokat:

[link]

De az ősemberek ilyeneket akartak feleségül. Ilyen volt az álom. És kevés volt. Most sok van, azért vonzódnak a csontos lányokhoz? Valaki elmagyarázná?

2015. dec. 9. 15:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Ne mondd már, hogy ez: [link]

vagy akár ez vonzó: [link]

2015. dec. 9. 16:18
 12/38 anonim ***** válasza:
Pedig hidd el Kérdező, hogy így van. Éppen a múltkor hallgattam erről egy műsort a rádióban, többen is alátámasztották. Miért kellene hozzá 50.000 év? A fejlődés felgyorsult, miért éppen ebben lennénk lemaradva? (81 %-os voltam)
2015. dec. 9. 16:19
 13/38 A kérdező kommentje:
A kérdésem továbbra is az, hogy miért.
2015. dec. 9. 16:19
 14/38 A kérdező kommentje:
12: Felgyorsult? Ezt nem tudtam, de köszönöm!
2015. dec. 9. 16:21
 15/38 anonim ***** válasza:
54%
Miért tetszen az, ha valaki kövér és csak zabál egész nap? Azért, mert több gyereket tud-de nem akar-szülni?
2015. dec. 9. 16:30
 16/38 A kérdező kommentje:
Annyira jó lenne, ha felfognád mit jelent az hogy evolúciós szempont, biológia, emberi test.
2015. dec. 9. 16:35
 17/38 anonim ***** válasza:
Ha logikailag akarod megmagyarázni, a kövérség nem vonzó evolúciós okokból sem. Aki elhízott,de annyira,hogy mozogni is alig tud,az aligha nevezhető életerős,egészséges embernek. Természetesen a csontsoványság ugyanennyire egészségtelen,de nem is hiszem,hogy a férfiak többsége az anorexiás nőket részesítené előnyben. A te korosztályodban talán még igen,de később őrülnek neki,ha egy nőnek vagy melle és feneke.
2015. dec. 9. 16:38
 18/38 A kérdező kommentje:

De régen vonzó volt. Most is vonzó más fajoknál.

[link]

A hangyakirálynő kövér, hogy sok utódot hozhasson létre közvetetten.

2015. dec. 9. 16:40
 19/38 anonim ***** válasza:
65%

Az abban a korban igaz volt. Kövér-> sok kajája van el tudja látni élelemmel a gyereket.

Ez egészen addig igaz volt még nem lett feleslegünk(étel).

Mostanában már nem kihívás élelemmel ellátni a gyermeket így ezzel nem törődünk, inkább az a fontosabb, hogy az utódunk jó is legyen ne csak legyen. Ehhez viszont egy kövér, igénytelen ember nem jó

2015. dec. 9. 17:21
 20/38 anonim ***** válasza:
63%

Ma már sajna az anorexia a divat. Sokan bele is haltak, de én aztán nem sajnálom az ilyeneket.

Egyébként nem csak az őskorban volt közkedvelt a telt forma, ott van pl. Rubens ábrázolásmódja is a festményein.

A hangyákat szerintem ne hasonlítsuk az emberhez. :D

Amúgy nem egy ismerősöm van, akinek nem nádszál a kedvese, és hosszú évek óta boldogan élnek együtt, néhányuk már házastársakként-családként, szal erről ennyit.

Aki meg azt hiszi, hogy minden kövér ember egész nap csak zabál, azt nagyon tudom sajnálni, hogy ekkora primitív tulok. :)

2015. dec. 9. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!