Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek miért a "tömeglán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek miért a "tömeglányok" jönnek be?

Figyelt kérdés
Persze tisztelet a kivètelnek :) de nem èrtem nagyon sokan mondják hogy nekik a normális lányok jönnek be meg minden aztán felszednek valami tömeg lányt .. Amivel nincs is baj csak akkor ne nyávogjatok utána hogy mekkora egy ....volt :)
2016. febr. 25. 22:42
1 2
 1/18 anonim válasza:
81%

Na és nektek miért a 30 kg-os ecsetfejű cicafiúk jönnek be?

Nem kell általánosítani.

2016. febr. 25. 22:50
 2/18 anonim válasza:
82%
Lányok,ti miért sírtok,hogy nem becsülnek meg,nem szeretnek,kihasználnak,ha csak semmilyen,buta,taknyos tömegembereket szedtek fel,az értelmeseket pedig elhajtjátok?
2016. febr. 25. 22:56
 3/18 anonim ***** válasza:
50%
Ha már nem tudok egy extrém jóbőrt leakasztani akkor inkább járok egy tömeglánnyal mint egy gusztustalan széttetovált pirszinggel telenyomott dagadt jósággal.
2016. febr. 25. 22:56
 4/18 anonim válasza:
81%
Azt azért jó lenne tisztázni kinek mi a "tömeglány". Amúgy az hogy valaki kilóg a tömegből, többször jelent rosszat mint jót.
2016. febr. 25. 23:02
 5/18 anonim ***** válasza:
35%

Ugye jól néznek ki.

Itt az oldalon tartják, hogy ezek a tömeglányok k.vak.

Én azt mondom azért jönnek be ezek mert nagyon kevés egyedi ember van.

Ebből még kevesebb aki jól is néz ki meg szerelmes vagy a személyiségébe is.

Most itt fölcsillan azoknak a szeme akik nem ilyenek, hogy na ők egyediek...De ők sem egyediek, ők is tömegek, csak nem a legújabb verzióból.

Vannak azok a lányok akik nagyon az elveiknek, erkölcseiknek élnek, őket dicsérik itt gyakorin...De ettől nem lesznek szexuálisan vonzóak.

A szépség nem relatív, ezért tetszik valamelyik nő 1000 férfinak a másik pedig 1-nek vagy annak se.

Akik nem tömegnek hiszik magukat, már azok is tömegek.

Képzelj el egy kerítést, az egyik oldalán kutyák, a másikon macskák, és mindkettő azt hiszi magáról, hogy ő egyedi mert a túloldalt mások vannak.

Én egy papagáj vagyok aki elcsicsergi ezt a kerítés tetején. Én egyedi(bb) vagyok.

Igyekeztem egyszerűen, érthetően leírni.

2016. febr. 25. 23:14
 6/18 anonim ***** válasza:
16%

Mert csak sex kell nekik.

Sokan nem veszik észre kik tucatemberek s kik nem.

2016. febr. 25. 23:14
 7/18 anonim ***** válasza:
85%

Mit értesz tömeglány alatt?

Ha körülnézek az utcán, látok egy tömeget, abból sok egyforma embert. A lányok között is látok plázabiccseket, plázabiccseket lenézőket, álszent aranyosokat, normálisakat. Mindegyik elég nagy tömeg és a fiúk abból választanak, amelyik nekik elérhető és bejön.

2 tényleg komoly, több éves kapcsolatom volt normális lánnyal. Mindkettő elég komolyat hazudott. Ezek után mit mondjak? Nem általánosítok, de gyakorlatilag mindenki úgy érzi, hogy ő más, mint a tömeg, közben pedig egyáltalán nem.

2016. febr. 26. 02:03
 8/18 anonim válasza:
53%
Nekem már tök mindegy milyen lány van, mert úgyis csak szexre kell. Próbálkoztam sok-sok időn keresztül a komoly kapcsolattal és mindig csak ráfáztam a végén. Szóval ti se nyávogjatok, ha csak kihasználnak benneteket, mert többre nem igen vagytok jók. Persze tisztelet a kivételnek.
2016. febr. 26. 02:07
 9/18 anonim ***** válasza:
64%
külsőre nekem is a tömeglanyok jönnek be mert el kell ismerni jól tartják magukat... aki kilog a sorból és sír hogy bezzeg csak ők kellenek nekünk egy teltebb lányt már elitelunk az azert van mert 20 kilo pluszra azt mondja "picit el vagyok hizva genetika"... es dagadt csaj senkinek nem kell... belsőre undorodom az atlagtol mert nem becsulnek meg engem úgy ahogy en megbecsulnem őt... atverne megcsalna stb és én ilyenekre nem vagyok képes mert en gerinccel születtem
2016. febr. 26. 08:11
 10/18 anonim ***** válasza:
#9 ugyanígy érzek én is! You said it brother
2016. febr. 26. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!