Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálják a pasimmal mind a ketten akarunk csókolózni de nem merjük csinálni?
Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 15:48
2/7 anonim válasza:
Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy "ti életképtelen idióták".
3/7 anonim válasza:
pedig a csókolózás az fantasztikus érzés,ha tehetném egész nap azt csinálnám csak nincs most kivel
4/7 anonim válasza:
Mi az hogy nem meritek. Ha attól féltek hogy rosszúl csináljátok azon nem tudtok változtatni mert ha nektek ez az első akkor nyilván nem lesztek profik. Egyébként az első csók nehéz de ha te bátrabb leszel mint ő akkor megteheted te is. (én ezt tettem) egyébként nekem a második nehezebb volt.😊 De a lényeg hogy ne féljetek.
5/7 anonim válasza:
:'D mi lesz ha szexre jön a téma?
6/7 anonim válasza:
Mit kell bántani valakinek az ilyen nehezen meg szerintem amúgy ezt csak úgy tudjátok leküzdeni hogy valaki bele kezd minden előjel nélkül aztán majd abba se tudjátok majd hagyni
7/7 A kérdező kommentje:
csak legyetek bátrak az egyikőtök elkezdi akkor a másik folytatja csak rajt
2016. febr. 20. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!