Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Még sohasem volt barátom, egészen eddig nem is zavart, viszont el kezdtek azzal gúnyolni, hogy én még sohasem érintkeztem szinte semmilyen formában fiúval.

2016. febr. 14. 09:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Egyházi gimnáziumba járok és már az is böki a csőrüket, h én nem vagyok olyan mint ők.... mármint nem szoktam hordani ékszereket, nem vagyok az a nyávogós, nem sminkelem magam. Én inkább az a kockulós, DE társoságba is járós viszont kicsit félénk lány vagyok. Fiú barátaim szinte sosem voltak, aki volt is az nagyon messze lakott tőlem... pedig hozzá nagyon közel kerültem, de végül nem beszélgettünk már többet, mert nehéz volt.

Csak nem értem, hogy mit csinálhazok rosszul.

2016. febr. 21. 10:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem gáz, engemet nem zavar.
2021. dec. 17. 18:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!