Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Még sohasem volt barátom, egészen eddig nem is zavart, viszont el kezdtek azzal gúnyolni, hogy én még sohasem érintkeztem szinte semmilyen formában fiúval.2016. febr. 14. 09:06
1/12 anonim válasza:
Ez a normális. Az, hogy ezért beszólnak csak az emberiséget minősíti. Kéne már az a meteor, ami elvitte a dinoszauruszokat. A világnak elege van belőlünk. Most mondjuk elment egy olyan jó közel. Reméljük mihamarabb jön a következő, ami már eltalálja ki bolygónkat.
2/12 anonim válasza:
Szerintem t.jd le,aki elkezdett ezen gúnyolódni, nagyon értelmes lehet. Az inteligensebb emberek különben is nehezebben választanak párt. Szóval nyugi, majd lesz valakid;) aki meg piszkál emiatt az nem rád nézve ciki,hanem rájuk ;P
3/12 anonim válasza:
Az a gáz hogy valaki kicsúfol emiatt
4/12 anonim válasza:
ne is törödj vele, ha piszkálnak, akkor mondhatod, hogy inkább egy mint több fiu üritsen beléd...
de egyszerüen nem kell vele törödni :)
én 17 vagyok, hamarossan 18, és soha nem is csókolóztam fiuval, és még nem is volt barátom, csak azért nem mert nem volt olyan fiu, aki engem szeretett volna, nem csak a nöies formás kecsességét élvezte volna...
inkább várj :)
5/12 anonim válasza:
nem! épp hogy te vagy a normális
6/12 anonim válasza:
mii ijennel talán általános iskola alsó tagozatba csúfolnak baker hova jársz te én szakmunkásba járok de itt ijen nincs.. 16/f
7/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük! Ez a mai társadalom már csak ilyen...Szerintem az sem feltétlenül normális, amikor 12-13 "párkapcsolatban" vannak. Még rengeteg időd van megtalálni az igazit, ne aggódj! ;)
9/12 anonim válasza:
Az nem gond hogy még nem volt kapcsolatod viszont az igen hogy még nem érintkeztél fiúval, én 13 éves korom óta ölelőviszonyban vagyok majdnem minden osztálytársammal (lányokkal) meg még a többi lánnyal akivel jóban vagyok, lassan lehet el kéne kezdened érintkezni velük, nem harapnak a srácok, ha vannak fiú barátaid nyugodtan legyél velük ölelőviszonyban azzal még nem mész túl messzire nameg lassan el lehet kezdeni keresni egy fiút :) 16/F
10/12 anonim válasza:
Semmi értelme nagycsoportos korban elveszíteni a szüzességedet, csak azért, hogy ne legyen meg.
16 évesen bőven ráérsz még, nem maradsz le semmiről. Inkább azok maradnak le, akik túl korán kezdik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!