Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi kell a csajozáshoz,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi kell a csajozáshoz, sikerhez?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm (osztálytársam), aki 17 éves koráig "lúzer" volt. Mármint nem volt sikere a csajoknál, nem is nagyon tudott ismerkedni, randija sem volt. Egyébként nem egy ronda gyerek és nem is buta.

Aztán 17 évesen meglett a jogsija, az apja (meg ő is adott bele) vettek neki egy audi tt-t. Nem egy hűde drága autó, de azért jól néz ki, és ebben a korban "mindegy csak menyjen". Beújított néhány jobb ruhát, ingeket, jobb fajta pólókat, levi's farmer stb. Tehát jobb minőségű, drágább ruhákat. Az eddigi gombos telefonját, iphone 6s-re cserélte (igazából karácsonyra kapta). Szóval külsőségekben eléggé megváltozott. Talán ezek miatt magabiztosabb is lett. 3 hónapja történt ez azóta volt 2-3 egyéjszakás csaja, most pedig egy kapcsolata van lassan egy hónapja.

Valószínű az új értéktárgyai miatt van ez, hogy könnyebben csajozik. De ennyi kell? Egy kocsi, jobb ruhák, néhány kütyü, kicsit több ego és válogathat a csajok között? (Akik egyébként nem is csúnyák, sőt kimondottan csinosak.)

2016. febr. 14. 00:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az egyéjszakás kalandokra és a futókapcsolatokra pont elég a pénz és az agyjátszás. Valószínű, hogy ezek a lányok is csak ennyit akarnak. Egy megjátszott személyiség mellett nincs hosszú tartós kapcsolat, mert egy idő után lekerül a maszk és csak a pénz és a szex lesz a kapcsolat összetartója. Na most akkor szeretnél ilyen csajokat magadnak?
2016. febr. 14. 00:33
 2/18 A kérdező kommentje:
Nézőpont kérdése. A semminél még a pénzre menő ribik is jobbak. Nyilván a legjobb egy komoly kapcsolat lenne, valaki olyannal aki szeret, de ha egyszer ez nem jön össze. Aztán lehet tévedek, ez csak az én meglátásom.
2016. febr. 14. 00:38
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod mit akarsz. Ha neked jók a ,,ribik'' is akkor gyerünk. Ha tartós kapcsolatot szeretnél vársz. :)
2016. febr. 14. 00:57
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát... Ha van is valami a fejében, ahogyan azt leírtad, akkor kocsitól, telefontól függetlenül én is szívesen megismertem volna, ha odajön hozzám. De mondom, értéktárgyaktól Függetlenül.
2016. febr. 14. 00:58
 5/18 anonim ***** válasza:

#4: Az én fejemben is van valami, még hozzá nem is kevés.

Akkor ezzel az erővel ismerkedjünk már mi is!!

Sok értelmes srác van rajtunk kívül is, nem egy igazi ritkaság a dolog.

2016. febr. 14. 01:07
 6/18 A kérdező kommentje:
Amíg nem látszott pénzesnek, addig egy kapcsolata sem volt, hiába okos. Most, hogy többnek látszik, egyből van barátnője. Előtte hiába próbált ismerkedni, folyton lekoptatták.
2016. febr. 14. 17:06
 7/18 anonim ***** válasza:
Ruha teszi az embert,na meg egy kocsi se árt a mai világban,de ez önmagában nem elég,jó szöveg is kell hozzá.
2016. febr. 14. 18:36
 8/18 anonim ***** válasza:

#5: 4-es vagyok.

Oké, vannak olyanok, akiknek van egy kis sütnivalójuk. De azok közül, akiket ismerek minimum 150 km-re.

És nem tudom miért baj az, ha valaki úgy gondolja, hogy egy értelmes embert megismerne szívesen. Csak megismerne.

2016. febr. 14. 21:03
 9/18 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a legtöbb értelmes, okosabb srácot a legtöbb csaj barátként kezel. Jó, mert segít a háziban, meg kedves, előreenged az ajtóban, aztán ha pasi kell nekik, akkor választanak valami bunkó, nagyképű, menőgyereket.

Persze később 30 éves kor körül, amikor az értelmes srácból, jók kereső, szakmailag elismert, sikeres férfi lesz, akkor már kell.

2016. febr. 14. 21:10
 10/18 A kérdező kommentje:
*jól kereső
2016. febr. 14. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!