Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért nem jön be az ilyen fiúk? F/26
Ez mind szép és jó, csak azt nem értem, miért nem a személyiségedben keresed a hibát?
Ha egy randin beszélgetnék egy sráccal, valószínűleg nem az érdekelne, hogy milyen salátát eszik, vagy ma futott e már.
18:59-essel értek egyet. Nálam nem számít mennyit sportolsz, és hogyan táplálkozol. Nyilván fontos, hogy valahogy nézzél ki, ne legyen 150 kiló felesleg :D De nálam ennyi. Az mondjuk jó pont, ha nem dohányzol és nem iszol.
Ha meg feltételezzük, hogy minden rendben van belsőleg is a sráccal, ezek a tulajdonságok is bejönnek nyilván. Nem tudom honnan vetted, hogy a lányoknak ez nem jön be.
Onnan vettem hogy aki nekem tetszene azok a lányok nem vesznek észre.
Pld most ezt hallgatom Jake Miller-Lion Heart
Én ezek félle zenéket szeretem.
19:13 vagyok. Nem hiszem, hogy bárki a zenei ízlésed alapján ítélne meg, de nekem tetszik a dal :)
Szerintem ha a lányok elutasítóak veled, biztos nem azért, mert adsz magadra, hogy jól nézz ki, meg foglalkozol az egészségeddel. Ezek pozitív tulajdonságok bármilyen szemszögből is nézed.. Más kell, hogy legyen az indok.
Tippelek, az ilyen tucat-divat-ribi lányok jönnek be?
Ahhoz nem kell sok, elég a jó kocsi, saját lakás, kigyúrt felsőtest és pár millió forint a bankszámlán.
A személyiség ilyen esetben nem lényeg.
Vagy mégis milyen lányokat kell elképzelni, mert elég erősen általánosítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!