Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mostani lányoknak miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani lányoknak miért csak a ''menö'' (de amugy szánalmas egy pofontól padlófogó) fiúk kellenek?

Figyelt kérdés

2015. júl. 21. 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegyiknek az kell:) pl:. nekem se. Sőt azokat kifejezetten utálomhehhe
2015. júl. 21. 19:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mostani lányok alatt érted a k*rvákat? Mert ezen a földön csak nekik jön bexDD
2015. júl. 21. 19:23
 3/15 anonim válasza:
Nekem sem azok kellenek
2015. júl. 21. 19:25
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát erre felé az összes lánynak az jönbe vagy mind egyik kurwa
2015. júl. 21. 19:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A kerdesed alapjan biztosan neked is a 100% ig mu barbie plazacicak jonnek be , mert ok tartoznak a "mostani lanyok" kategoriaba . Szemely szerint en nagyon nem birom a "meno" pavagyerekeket foleg akik egy pofontol padlot fognak egy ferfi legyen ferfi a szo osszes ertelmeben. Szoval nem minden mostani lany hajt a pavakra , en most csak a magam neveben beszelek de szerintem vannak meg kivetelek . Amugy meg a kerdesedre a konkret valaszom az hogy lehet a meno ferfiak/fiuk vonzobbak a tobbinel , lehet van egy kisugarzasuk ami mindenkinek bejon es epp ezert menok , nem beszelve arrol hogy lehet meg jol is nez ki , de amint mondtam ennel vannak ertekesebb dolgok is egy ferfiban.
2015. júl. 21. 19:32
 6/15 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem a pláza cicákat
2015. júl. 21. 19:37
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Naponta kb. 3 ilyen kérdést tesznek fel, úgyhogy én azt javasolnám, hogy csekkold le az előző kérdésekben...
2015. júl. 21. 19:49
 8/15 A kérdező kommentje:

nekem is elegem van a páwa bu*ikból.

meg aból is hogy minden lány nekem nem-et mond a páwáknak meg ó persze járunk

2015. júl. 21. 19:50
 9/15 anonim ***** válasza:

Csak hogy csatlakozzak az előttem szólókhoz nekem SEM az ilyenek kellenek.

Gyúrd ki magad, esetleg egy új frizu, új ruhák nem nagy dolgok de hihetetlenül sokat tud az emberen dobni. Aztán majd felfigyelnek rád is, legyél fszacsávóó :))

2015. júl. 21. 21:15
 10/15 anonim válasza:
lehet hogy pont ettől a pesszimista hozzáállástól és az általánosítástól nem látod meg az értéket azokban a lányokban, akik a szerényebb fiúkra buknak. Egyébként a fiúknak is a szép, vagány, erős kisugárzású lányok jönnek be jobban. A szürke egerekre (akármelyik nemhez is tartoznak) nem biztos, hogy annyira felfigyelnek kamaszkorban. Légy egyedi, mutasd meg, amiben jó vagy!
2015. júl. 21. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!