Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mostani lányoknak miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani lányoknak miért csak a ''menö'' (de amugy szánalmas egy pofontól padlófogó) fiúk kellenek?

Figyelt kérdés

2015. júl. 21. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tudom a kérdés konkrétan a páwagyerekekre irányult ,DE ha megengeditek én is válaszolnék.

Nem vagyok páwa nagyon is messze áll tőle a stílus.

inkább visszahúzódó szerény vagyok ,viszont vékony. Nagyon is és ezért egyáltalán nem férfias ,így sajnos nem nagyon érezhetnék a lányok magukat biztonságban mellettem ,akár mennyire is lenne meg bennem az akarat ,hogy megvédjem őket.

Viszont mivel nem vagyok páwa ezért nem is érdeklődnek utánam.

De tudom ,hogy ez csak azért van ,mert amit az előttem lévő emberke már leírt ,a szürke átlagos emberek nem annyira figyelem felkeltőek ,mint a "menő fa*za csávók".

úgyhogy szerintem a legpontosabb válasz ott van és az az ,hogy kihívók és ,hogy feltűnőek.

2015. júl. 22. 00:59
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Fiúból és lánybol is van ,,szürke kisegér". Ezek az egerek csak olyan egereket keresnek mint ők maguk. Én jómagam sem vagyok egy olyan plázaásza. És nem olyan fiúval jövök össze aki olyan páwa. Ugyan olyan visszahúzódó szürke egerekkel mint én. Evvel arra akarok célozni, hogy rossz helyen keresgélsz hahó. Ha a környékeden csak olyanok vannak akkor menj máshova keresgélni
2015. júl. 22. 09:19
 13/15 A kérdező kommentje:

Én szivesen mennék bulizni erre arra de sincs kivel nincsenek barátaim egyedül meg nem fogok menni.

Na meg azt imádom mikor egy páwa beszól random embereknek az utcán mert hogy menő legyen a lányok elött... Szánalmas

2015. júl. 22. 09:22
 14/15 anonim ***** válasza:
58%
Nekem is volt egy olyan korszakom, amikor csak a páwák, mert "jajj milyen cukik", meg "az sem baj ha bunkó, de milyen menő és helyes" stb Aztán egy-két csalódás után rájöttem, hogy ezek cicafiúk, és szánalmasak és a legtöbben nincs érték. Azóta már a komolyabb és érettebb fiúk tetszenek. Kinövi ezt mindenki idővel :) A fiúk is ilyenek egy adott korban, tisztelet a kivételnek, hogy buknak a plázababákra,meg a ribizlikre de aztán rájönnek, hogy egy igazi lány kell nekik :)
2015. júl. 22. 10:45
 15/15 anonim válasza:
Örülj neki, a nálad sokkal idősebb pasik itt a GYk-.n arról írnak, hogy a nőknek csak az izmos pasik kellenek. Ergo vársz pár évet, és megváltozik a dolog. Egyébként nem mindenki páva, aki vékony, és nekem sem tetszenek az izompacsirták, tetszett már több vékony fiú, akinek a stílusa egyáltalán nem ez a páva izé, és 23 éves nő vagyok. De most persze férfiak írják le itt neked a válaszokat.
2016. máj. 20. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!