Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lányoknak suliba smink?
Természetesen kell,mert a lányoknak kell adniuk magukra,hogy ne legyenek rusnyák!:)
18/F
Persze, kell. Tinirib****nál ez ALAP!
Sőt, ruha se nagyon kell igazából, az a jó, ha kint van a melled!
Hát túlzásba nem kell esni.
De mondjuk egy kis szempillaspirál és korrektor sokat dob egy lány arcán. :)
15L
14 évesen én is egy "gumicsaj" voltam , szempilla spirál szemceruza ocsmány vörös rúzs meg minden kaki vastagon rá kenve, azt hittem ettől lesek felnőtt meg szép de nem..... A "műcsajsággal" csak évek mulva hagytam fel, mert rájötte a természetes női bájosság sokkal szebbb és jobb,plusz az exem se tuúlzottan szeretettb vakoloatal és élénk keserű ruzzsal smacizni, de én a "fél évig húzódó kapcsolat"(minősege haggyukmá volt az egésznek), de én továbba is vakoltam meg mü szempilla meg minden muanyag sz####rt kentem meagamra, mert azt hittem kb 5 évig is, hogy ttől lezsek szép meg felnőtt
Bocs a gépelésért telefonró vagyok, sorry for more
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!