Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire csúnya lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire csúnya lennék?

Figyelt kérdés

Gimnazista vagyok és hát elég sok emberrel vagyok nap mint nap körülvéve,alapjába szeretem a társaságot de csak ha ismerem őket.Van nagyon sok szép lány a suliban és alsóbbrendűnek érzem magam egy kicsit,vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam.Én inkább a sportos,egyszerű kategóriába tartozom.

16/L

2016. febr. 5. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bár én lány vagyok de elmondom a véleményemet ha nem baj.(:

Szerintem aranyos az arcod szívesen lennék a barátnőd.(:

2016. febr. 5. 20:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Ne panaszkodj én se vok szebb, sztem találsz valakit majd 1x

16/f

2016. febr. 5. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Csúnya?

Megnéztem a képed, nekem kifejezetten szimpatikus vagy külsőre :)

Komolyan.

2016. febr. 5. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyenek önértékelési gondjaid mert a kép alapján teljesen felesleges.Tiszta és természetes arcod van ami szerintem nagyon jó dolog, hogy belül milyen vagy azt persze nem tudom megítélni mert sajnos nem ismerlek de biztos jó fej vagy. Ilyenkor pedig szerintem természetes a legtöbb ilyen korú lánynál a negatív lelkiállapot, az önelfogadás a legfontosabb. Ez pedig egy kapcsolatban is fontos mert ha nagyon önbizalom hiányosnak érzed magad akkor a kapcsolatban nem fogod magad tudni egyenértékűnek tartani és akkor nem tudod képviselni azt amit szeretnél a Te magad érdekeit mert azt hiheted olyankor mintha nem érdemelnéd meg.
2016. febr. 5. 23:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát csúnya egyáltalán nem vagy, de én a komment szekcióba nem linkeltem volna a pofámat. Max. privibe. A legközelebbi pofalinkelésnél vigyázz, mert vannak idióták, akik ilyenért jelentenek moderátornak.
2016. febr. 6. 23:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Az lenne a durva, ha az egyik oszt. társad/ ismerősöd szintén fenn lenne gyakorin :D LOL elképzelni is durva xd
2016. febr. 6. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!