Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? :D

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tetszik egy fiú, nem egy suliba járunk, és egyszer ráírtam facebookon, de csak annyit írt, hogy "Szia! nem érek rá" es továbbra is kijelezte a gépem hogy fent van...nagyon megijedtem ezért egy hete csak gondolkozom, hogy ráírjak-e, de az nagyon ciki lenne. Zavarni meg nem akarom. Nem vagyok egy szép lány, bevallom. És nem is ismerem azt a fiút sem annyira. De amikor élőben beszélek vele, szinte nem is érdekli amit mondok..ahhh segitsetek!!! valtoztassak a külsomon??

2015. dec. 28. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem jössz be neki akkor hagyad, ne alázkodjmeg

Mialapján döntötted el, hogy nem vagy szép lány?

2015. dec. 28. 15:08
 2/4 anonim válasza:
Finoman lekoppintott. Ráírhatsz, de sok értelmét nem látom. Hány évesek vagytok?
2015. dec. 28. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:

felejcsd el..am is miez h a csaj ir ra a fiura?!

am hany eves is vagy?12?

2015. dec. 28. 16:36
 4/4 anonim válasza:
téged Csillának hívnak?:D
2015. dec. 29. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!