Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megyek fel az egyik barátomhoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megyek fel az egyik barátomhoz (lány) közli velem hogy egyedül lesz?

Figyelt kérdés
Szerintem ezzel utalt valamire mert azt mondta akkor menjek amikor csak ő lesz otthon.Úgy döntöttem elmegyek de gondolom fiúkênt nekem kell kezdeményezni de hogyan?
2015. dec. 23. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél egy jó horror filmet.
2015. dec. 23. 13:58
 2/5 anonim válasza:
8%
vigyel analvibratort
2015. dec. 23. 14:12
 3/5 anonim válasza:

legyen rajtad erényöv vasbetonból lakattal, és

mosolyogva tarsd a kezedben a kulcsot a lakathoz, majd elmásított hangon mondd hogy niincs meg a kuulcs, hova is tettem?? - ebből tudni fogja mit akarsz

2015. dec. 23. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne hidd, hogy szex lesz :) Szerintem szimplán nem akarja, hogy kellemetlen legyen neekd a szülei előtt.
2015. dec. 23. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Vigyél horrort, meg óvszert. Jó lesz. (amúgy legközelebb fogalmazd má' meg rendesen a kérdést, köszi)
2015. dec. 23. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!