Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy itt majdnem mindenki szerelmes az osztalytarsaba vagy az evfolyam tarsaba?
A kerdesek 80%-a abbol all hogy "mit csinaljak szerelmes vagyok az osztalytarsamba" most komolyan magatoktol ezt nem tudjatok? Mi ebbe hogy tudnank segiteni? Sehogy de ezt a kerdest minden feloraban felteszi valaki mert nem keres ra mar annyi ilyen kerdes volt hogy megtalalna a valasz de erre nincs valasz amugy mert ha szerelmes akkor szerelmes ennyi..
Szoval nem ertem miert teszik fel allandoan ezt a kerdest..16/l
Fogadd el hogy vannak más fajta emberek is, lehet hogy amit te tudsz, vagy ami neked alap, amit te egyedül is megoldasz, másnak nem megy ilyen könnyen. Viszont abban a másikban lehet hogy van olyan képesség, ami neked nincs meg, és ő mást tud simán megoldani egyedül segítség nélkül. Ez ilyen, különbözőek vagyunk, ezen nem érdemes idegeskedni:) Hiszen végső soron magadnak ártasz csak ezzel.:/ Ami azt illeti, hogy valakinek segíteni tudj, ahhoz empátia kell, és hidd el mindenben lehet segíteni akárkinek. A kérdés már csak az, hogy ki mennyire akar foglalkozni ezzel. De egyébként "Tini párkapcsolatok" alatt nem tudom milyen kérdéseket keresel te.:)
Még mindig tartom magam ahhoz, hogy ha valaki ideges valaki más miatt, annak van saját magában egy olyan problémája, amit erre vetít ki, így adja ki magából, de a saját próblémáját így még mélyebben magába olvasztja..
Velük találkozik, most mit csináljon szerencsétlen? :D
Az zavar h szerelmes, vagy az h az osztálytársába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!