Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 12 éves lányom szerelmes az...

A 12 éves lányom szerelmes az egyik osztálytársába lehet belőle valami? (lent)

Figyelt kérdés
Nem szokott beszélgetni vele de nekem se mondja el ezt csak a keresztfiamtól tudom mert neki mindent elmond.
2013. jan. 30. 17:22
 1/7 anonim válasza:
83%
sztem nem lehet belőle még ilyen kiskorba gond szóval ne agódj és továbbra is kérdezgesd a keresztfiadat meg néha a ketten vagytok a lányoddal akk szép higgatan beszéljétek meg a dolgokat sok sikert!!
2013. jan. 30. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Mit értesz azon, hogy lehet belőle valami? Házasság? Ritkán igen. Nekem volta olyan iskolatársaim, akik felsőben együtt jártak, az egyik 15 évesen ment férjhez a fiúhoz, a másik egy kicsit később, de ezek tiniszerelmek voltak a javából.

Hogy szerelem lehet-e? Lehet, de le is csenghet hamar.

Ha csak epekedés, és a fiú nem is tudja meg, akkor a kislánytól függ, meddig sóhajtozik, s majd keres másik srácot.

2013. jan. 30. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Én 10éves voltam mikor egy osztálytársammal nagyon szerelmesek voltunk egymásba,még el is jegyeztük egymást :) mostmár csak jót mosolygok az egészen de akkor nagyon komolyan gondoltuk.szerintem lányodnak is csak gyerekkori szerelem :)
2013. jan. 30. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mire gondolsz, mi lehet belőle???

Szerintem egyébként neked kéne a beszélgetést finoman kezdeményezni, nem jó, ha pont az anyjával nem tud őszinte lenni egy lánygyerek. Nem durr bele a közepébe, hanem pl. mesél arról, hogy amikor te voltál ennyi idős, tetszett-e valaki, stb...

2013. jan. 30. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, minden 12 éves szerelmes! Örülj, hogy az egyik osztálytársába, én ennyi idősen beleestem az új kb 25-28 éves buszsofőrbe :D Persze (mivel egy gyerek voltam) gondolni se gondoltam másra, mint plátói gyerekszerelemre, de nem tudom neked ezzel mi bajod van :)
2013. jan. 30. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én mostoha hugom is 12 éves most 6.-os és ő is "szerelmes" egy 7.-esbe , folyton belevan firkálva a tenyerébe a fiú keresztnevének kezdőbetűje ... de ilyen korban, mindenki "szerelmes" egy filmsztárba, egy énekesbe egy osztálytársba, az ilyen korú fiúk ha meg is tudnák úgyis azt mondanák,hogy fúj meg kinevetnék mert még nem gondolkoznak ezen.. nemsokára úgyis elmúlik nem kell aggodni miatta :)
2013. jan. 30. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy nem múlik el, és még (csaknem) 16 évesen is ugyanez lesz a helyzet...
2013. febr. 3. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!