Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy itt majdnem mindenki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy itt majdnem mindenki szerelmes az osztalytarsaba vagy az evfolyam tarsaba?

Figyelt kérdés

A kerdesek 80%-a abbol all hogy "mit csinaljak szerelmes vagyok az osztalytarsamba" most komolyan magatoktol ezt nem tudjatok? Mi ebbe hogy tudnank segiteni? Sehogy de ezt a kerdest minden feloraban felteszi valaki mert nem keres ra mar annyi ilyen kerdes volt hogy megtalalna a valasz de erre nincs valasz amugy mert ha szerelmes akkor szerelmes ennyi..

Szoval nem ertem miert teszik fel allandoan ezt a kerdest..16/l

2016. jan. 30. 11:30
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hat gyonyoru szep vilagban elunk 13 evesen az a legnagyobb baj hogy meg nem volt baratjuk 14 evesen az hogy meg szuzek es halalosan szerelmesek az osztalytarsukba 15 evesen meg tobbnyire az a kerdesuk "gaz hogy meg nem volt baratom" ez a kerdes vonatkozik a 14 evesekre is..
2016. jan. 30. 11:53
 12/25 anonim ***** válasza:
#10:én fenn se vagyok facebookon se twtitteren, se egy ilyen közösségi oldalon. 14 éves vagyok, és már kigúnyoltak párszor hogy nincs facebookom, de nem érdekel, nem vagyok kíváncsi arra a sok értelmetlen hülyeségre ami ott megy és te is írtál példának.
2016. jan. 30. 11:59
 13/25 anonim ***** válasza:
#11: Ez csak rosszabb lesz! Még ma ezt írja ki egy személy, 1-2 év és "megcsalt a barátom, hogyan bosszútáljak?", "megcsaltam véletlenül a barátnőm", "hogyan szerezzem vissza életem szerelmét? 14L" stb.
2016. jan. 30. 12:00
 14/25 anonim ***** válasza:
#12: Egyéniség vagy, kiállsz magadért. Nem kell beállni a divatba, nincs is ezzel gond. Csak a korosztályod talán 5% ilyen.
2016. jan. 30. 12:01
 15/25 anonim ***** válasza:
#12 vagyok. Úgy latszik ilyen szempontból is kivétel vagyok #11 és #13. Volt mar hogy tetszett egy srác, sőt jelenleg is, de 14 évesen kösz még nem akarok kapcsolatot.
2016. jan. 30. 12:03
 16/25 anonim ***** válasza:
#15: A kapcsolat nem kötelező, ha késznek érzed magad rá akkor kell belevágni. Ez így van rendjén és csak akkor őszinte egy kapcsolat. Ráérsz még, előtted az élet.
2016. jan. 30. 12:07
 17/25 A kérdező kommentje:
#12 az nem baj igy a jo en fent vagyok a facebookon de nem hasznalom annyira utalom es semmit nem vesztettel vele hogy nem vagy fent
2016. jan. 30. 12:16
 18/25 A kérdező kommentje:
#15 ez a termeszetes hogy meg 14 evesen nem akarsz kapcsolatot
2016. jan. 30. 12:20
 19/25 anonim ***** válasza:

Általában azoknak az embereknek akik valami miatt idegesek valakire/valakikre, hiányuk van abban az adott dologban. Lehet hogy irigyled őket, hogy szerelmesek valakibe, mikor neked nincs senkid, vagy épp a kiszemelted másba szerelmes, vagy zavar hogy nem tudsz szerelmes lenni, zavar hogy te nem tudsz ilyen kérdéseket feltenni azért mert neked másképp alakult a magánéleted stb stb..

Egyékbént feltennék neked egy kérdést:

Mi a jobb neked, felidegesíteni magad ezen a dolgon(amit alapjáraton nem tudsz befolyásolni), vagy egyszerűen nyugodtan tovább tekerni a kérdéseken?

Mindenki aki ideges valami miatt, vagy valaki miatt, általában maga miatt ideges, aki rendben van magával, az nem tud ideges lenni mások miatt, főleg nem ilyen piti dolgokon..:)

Nyilván most hozzám fogsz vágni dolgokat, hogy megvédd az egodat, vagy egyszerűen nem veszel tudomást arról amit írok, mondván hogy hülyeség, és leírod ugyanazt amit eddig is leírtál, vagy egy teljesen más dolgoba kezdesz bele, de a szíved mélyén tudod, hogy lehet van benne valami..:)

Ha zavar hogy nincs senkid, tegyél ellen..:)

2016. jan. 30. 14:06
 20/25 A kérdező kommentje:
Hm nem azert zavar mert nekem nincs senki semmi ilyenrol nincs szo csak mi akik itt vannak es valaszolnak szerinted hogy tudnank azoknak segiteni akik ilyen kerdest fel tesznek sehogy ha szerelmes akkor szerelmes en is voltam mar az volt olyan helyzetben amit simman ki irhattam volna ide nem olyan helyzet mint szerelmes vagyok az osztalytarsba..azert nem irtam ki mert aki vegig gondolja az egeszet az tudja magatol is hogy mit kell tennie es azt is tudja hogy akik itt vannak azok nem tudnak segiteni ilyen ugyben..
2016. jan. 30. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!