Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz amit érzek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz amit érzek?

Figyelt kérdés
Van egy pár fiú barátom akiknek lett párkapcsolatok aminek én örülök,csak még is olyan furán érzem magam elszomorodom,ha valamelyikőjüknek lesz barátnője.Nem azért mert önző volnék és minden pasit magamnak akarok! Csak mintha félteném,a barátságunkat.Hogy ha már nem szinglik akkor már nem fognak velem foglalkozni hanem inkább a csajukkal és engem elfelejtenek.
2016. jan. 17. 13:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam párkapcsolatuk.(:
2016. jan. 17. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
féltékenység. ennyi. nem gáz, le lehet gyűrni
2016. jan. 17. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz, sajnos én is így érzek gyakran, de ezzel meg kell küzdeni.
2016. jan. 17. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?:)
2016. jan. 17. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, jogos. A párkapcsolat a barátság minimum kisfokú hanyagolásával jár együtt.
2016. jan. 17. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Jogos lehet a félelmed. Engem eddigi legjobb haverom hagyott egyedül mindenben, mert barátnője lett. Mondjuk annyi, hogy én fiú vagyok. :D

Na mindegy, így van rendjén. ;)

2016. jan. 17. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!