Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzek iránta?

Figyelt kérdés

Egy hete jöttem össze a barátommal de már előtte is ismertem(nem régóta).Nem tudtam eddig eldönteni hogy mit érzek iránta,de azt gondoltam hogy majd ez később kialakul ha jobban megismerem.Gondoltam ha megcsókol már egyértelművé válik mit érzek,és ma meg is történt.Megcsókolt,de nem éreztem közbe semmit.Utána se voltam boldog,köbe se.Fogalmam sincs mi játszódott le bennem,de nem volt jó.Rossz se volt de igazából olyan semmilyen volt.

Ezek szerint nem vagyok belé szerelmes?

(hülye kérdés tudom,de nagyon nem tudom mivan velem)

2015. dec. 7. 17:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Még te se tudod hogy szereted-e.Kor jó lenne mert úgy könnyebb belőni de gondolom 15/l vagy 16/l hát amúgy normális ezek szerint még nem annyira ismered hogy eltudd dönteni hogy szereted. :(
2015. dec. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!