Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem neki? És én mit érzek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? És én mit érzek?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy miről van szó:

Van egy srác osztálytársam, akibe az egyik "barátnőm" szerelmes. (Ezt nem mondta nekem, de nagyon látszik rajta.) A sráccal x órán folyamatosan dumáltak meg minden, miközben mellette ültem engem pedig le sem sz@rt, csak amikor a válaszok kellettek a kérdésekre. (Mármint a "barátnőm", ha tudtok követni. :)) Bár, így visszagondolva a srác a beszélgetésükben mindig felhozta a nevemet... Gondolom, hogy felfigyeljek rá, vagy nem tudom.

Nos, most valamelyest fordult a kocka, mivel x órán mostanában már én hülyéskedem ezzel a sráccal, meg a haverjával. (Mindhármunknak hasonló a humorérzéke.) Így a "barátnőm" szorult háttérbe. (Persze próbálkozik azzal, hogy valahogy figyeljek rá, és ne a sráccal foglalkozzak.) Most én tojok a fejére, és szerintem teljesen jogosan, mert eddig ő csinálta ugyanezt velem.

Aztán valaki szóvá tette, hogy nagyon összebarátkoztunk ezzel a fiúval meg, hogy flörtölünk, amit addig nem is vettem észre... Csak azt, hogy jól érzem magam, ha beszélgetünk, meg hogy egy cseppet növeli az önbizalmamat.

Tudom, hogy gonoszul hangzik, de egy kicsit élvezem is, hogy keresztbe tehetek a "barátnőmnek", és hogy esetleg a srácnak is tetszem... (Szintén egy kis önbizalom tuning.)

Egyébként nem tudom, hogy ő nekem bejön e, mert sem külsőre, sem belsőre nem igazán az estem. Bár tény, hogy jól érzem magam vele, ami fontos, nem?

Viszont az is érdekelne, hogy én tetszem e a srácnak. Tudom, hogy hülyeség, de valahol olvastam, hogy figyelni kell, hogy merre mutat a fiú lábfeje, mert abból meg tudod állapítani, hogy ki tetszik neki, bár nem nagyon hiszek az ilyenekben ma mégis megfigyeltem és elégé sokszor mutatott felém a lába. Igen, igen ez elégé gyerekes, de éritek a lényeget!

Igazából lenne még pár dolog, de azt inkább nem írnám le, mert elégé személyes és, így ők, meg a körülöttünk lévők könnyen rájöhetnének azokból.

Jaj, és nyugodjon le mindenki! X órából (eddig) ötösre állunk, én legalábbis mindenképpen.

Most nagyon kellenének az objektív vélemények!

2015. nov. 23. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
44%
Merre mutat a lábfeje :D:D, év poénja xD, ilyen "jelekböl" semmit nem fogsz tudni biztosra, csak a tett ami számít.
2015. nov. 23. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy nem lehetek a barinőd. Lusta voltam végigolvasni, mert unalmas, de honnan a rákból tudjuk, mit érzel?
2015. nov. 23. 20:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha észrevettétek volna a "barátnőt" idézőjellel írtam, mert eddig azt hittem, hogy azt, de mostanában kiderültek olyan dolgok, hogy például az exemmel beszél ki, meg ilyen pikáns sztorik. Jaj, és ma is fizikán állandóan tette magát a srácnak. Szóval ennyit arról, hogy melyikünk is a rosszabb barát.
2015. nov. 24. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!