Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így, velem van a baj, mit tegyek?
Kiskoromban, ovitól egészen 3. osztályig jártam egy osztályba, ahol mindenki mindenkit meghalgatott. Fiúk-lányok remekül elbeszélgettek baráti szinten, és nem akartak semmi olyat.(majd késöbb kitérek erre). Az általános negyedik osztályát már egy másik iskolában kezdtem, aholcsak egy osztály volt. (Egy hétvégén a régi sulimból az egyik barátnőmmel beszéltünk, es azt mondta, hogy az a fiú, akivel jóba voltam baráti szinten, odament hozzá, hogy én hol vagyok, mert szerelmes belém. Én hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, utána meg elvörösödtem).(miért?) A szüleim elváltak, ezért kerültem új suliba. Apukámék az iskola közelébe laktak (régi suli). Apámhoz költözött most már felesége, a nálam egy évvel idősebb fiával. (Már van egy öcsém, akkor is már volt). Az újdonsült bátyámat nekem kellet körbevezetni a faluban. Ahogy a bolt utcájára értünk, elkeztem mondani monológomat a boltról, az út túloldalárol pedid átintegetett az a bizonyos srác, de én nem vettem észre, így a bátyám kérdezte meg tőlem, hogy az meg ki? én odapillantottam, elmosolyodtam, aztán a hirtelen mind a ketten elvörösödtünk, a bátyám meg mondta nekem, hogy hé te miért vörösödtem el. Aztán közöltem a bátyámmal, hogy mingyárt jövök, atmentem a túloldalra, rövid magyarázkodás után, pedig velünk jött be a boltba. Közbe én nyugodtam beszéltem volt osztálytársammal. Aztán hirtelen ötlettöl vezérelve megkérdeztem tőle, hogy ténleg-e amit Angi (a barátnőm) mondott. Ő fülig elvörösödött, aztánazt mondta, hogy igaz. Mivel a bátyám nem értett belőle semmit, hazafele útközben azzal faggatott, hogy mi volt az amit 'Angi mondott'. Én nem mondtam meg, ezért Ő bosszúból azt mondta otthon, hogy Én bepasiztam. Így. Szó szerint. Én meg mondtam, hogy nem igaz, és elmondta, hogy mi történt a boltba. Mivel a drága látos bátyám egy perverz osztályból került ki, elkezdett olyanokat mesélni, hogy én meg Ákos(a fiú) már csókolózniakartuk, és hogy Ő választott szét minket (a nemlétező) ölelezésből. Aztán az apám meg a nevelőanyám monológját kellett végighalgatnom, arról a bizonyos 'hárombetűs szórol', hogy milyen veszélyes tud lenni, meg arról, hogy az a fiú nem olyan amilyennek látszik. (9 éves voltam, és még egyikőnk sem tudott arről a bizonyos dologról). Az 'új' suliba hétfőn bodogan metem, azon kívül, hogy tudtam milyenek velem a többiek. Beérve kiderült, hogy a mellettem ülő fiú belém van zúgva. Ezt a barátja mondta személyesen. Én először nem hittem neki, de aztán be kellett látnom, hogy igaza van. Egész órán azt halgattam, hogy mennyire jó lenne velem elmenni lovagolni.(Szerettem lovagolni, meg ost is, de ő neki teljesen elszárnyalt a képzelete, olyannyira, hogy először csak ketten egy lovon, aztán teljesen máshogy. Amikor szünetbe szóltam az ofőnek, hogy dumál, és nem tudok tőle figyelni, elülhettem, de csak úgy, hogy kövi hétfőn vissza kell ülnöm. Addig is megszabadultam tőle. Aztán kövi hétfőn amikor vissza kellett ülnöm mellé ugye mivel em verték nagydobra, mindenki azt hitte, hogy önszántamból ültem vissza, ezért rögtön mindenki azt hitte, hogy szerelmes vagyok belé. Totál kiborultam, amúgyis állandóan tanultam, a szünetekbe is elkeztem, így a többiek nem nagyon foglalkoztak velem,ezért csak eegy-két 'stréber' megjegyzésre futotta. Volt egy fiú, aki állandóan tanult, úgy mint én, és egyik szünetbe (ez már5. oszt.-ba volt), hogy tanulhatja-e velem. Aztán hirtelen nem csak tanultunk, hanem már beszélgettünk. Farsang-ra a régi osztályom meghívott, rendszeresen szombaton tartották, így elmentem. Megkérdezték, hogy vannak-e barátaim, én meg azt mondtam, aki hirtelen eszembe jutott. Miklóst mondtam(Ő a stréber srác a suliból), aztán el kellett mesélnek, hogy lettünk jóba. Én nekem az nem jutott el a tudatomig, hogy Ákos megsértődhet. Megsértődött. Midenki kiment a szünetbe, nekem meg Ákosnak bent kellett maradnunk. Én ennek örültem, hogymi ketten maradtunk bent. Kifaggatott Miklósról,aztán csendesen bámult maga elé. Észrevettem, hogy valami baja van. Csak hsszas győszködés után sikerült újra közös nevezőre jutnunk, és tudatnom vele, hogy Miklós nem jelent számomra semmit, olyan szinten, meg végképp. Mert hogy idő közben az egész osztály tudta mi 'az'. Aztán elmeséltem, hogy keszít ki a bátyám, meg hogy régen a bolti után mi volt. Az új suliba Miklóssal megromlotta kapcsolatunk. Most már nem is beszélümk, csak köszönővisziyba vagyuk. Nem nagyon beszélek senkivel, az osztálytarsaimmal is, ha épp veszekedünk, mert azt mondják, hogy én+Miklós jártunk. Pedig én sose jártam eddig sekivel,és ha ezt mondom, azt modják, hogy ez olyan, mint a k@rv@ apáca, vagy azt, hogy ne játsszam már a jégkiránynőt, mert ők tudják, hogy én kivel mit akarok. Ez normális, hogy enyire utálak, mit tegyek? Pedig én bárkivel el tudok beszélgetni.
12/L
Nézz rájuk másképp. Fordítsd meg a helyzetet! A régi osztálytársaiddal tartsd a kapcsolatot Ákossal meg főleg :) Ne menekülj az új osztály elől inkább szállj be a "játékba"! Ne hagyd magad semmiképp!!Nem kell kifordulnod magadból és teljesen megváltoznod ezt senki se várhatja de barátkozz és próbálj mr5 alkalmazkodni a társasághoz! A pletykákra meg nem kell adni te tudod h nem igaz, ha ő nem akkor meg ne higgyen neked de ettől még ez van ezt a szemükbe is lehet mondani nyugodtan. Ettől nem leszel rossz ember. Mond ki a véleményed vágj vissza persze csak ésszel! A bátyádat meg "hagyd ki" az életedből. Nem kell neki tudnia kivel mit csinálsz! Ne hagyj neki támadási felületet!! Ha szekál a fiukkal jöhetsz te a csajaival vagy nem tudom de ne hagyd h tönkre tegyen!!!!!
Ha szeretnél még beszélni írj nyugodtan privátban szívesen segítek ha tudok!
14/L
Ez annyira aranyos volt, mint atom! :3 Ne haragudj, de ez tényleg full cuki egy sztori volt, ahogy így előadtad tök jó volt, meg is volt az estimesém. :3 :D
De megpróbálok segíteni. Szóval téged az bánt, hogy beszólnak, hogy te+Miklós. Ugye, ez is kellemetlen? De igazából tényleg nincs meg az, hogy most mire kéne válaszoljak. :/
"Miért érzek így, velem van a baj, mit tegyek?" a kérdés. Hogy miért érzel így? Hát azt neked kell tudnod, de te nem tudod, viszont én meg főleg nem. Ezt neked kell kiderítened.
Veled nincsen baj, miért lenne? Csak így ebből a regényből kiderült számomra, hogy abszolút kedves és barátságos ember vagy, úgyhogy veled nincs baj. Van egy tippem, hogy mi lehet veled a "baj", de azt nem akarom nyilvánosan leírni, ha nagyon érdekel, akkor írj privátot. Mindenesetre úgy vélem, hogy nincs veled baj, csak az, amire gondolok. :D
Mit tegyél? Hmmm! Először is! Minden reggel és este mossál fogat, edd meg a brokkolit és óra előtt másold le a házi feladatot. Táplálkozz egészségesen és pihend ki magad rendesen.
Ezek után, illetve nem után, mert ez legyen általános, szóval eközben annyit tehetsz, hogy egyszerűen nem törődsz vele. Érted, szóval, ha azt mondják, hogy te és Miklós, akkor mondd nekik nyugodtan, hogy "naaaaaaa, egy új sztori? Meséljetek, még nem hallottam." és egy idő után egyértelműen veszik majd a lapot. Továbbra is maradj barátságos, kedves és tanulj sokat! :)
'Hogy ne játsszam már a jégkiránynőt, mert ők tudják, hogy én kivel mit akarok'
Ehhez még anyi, hogy amit szerintük én 'akarok' az a smárolásnál kezdődik...
Pedig én nem akarok senkitől semmit. Vagy lehet, hogy azért mert visszahúzódó vagyok azért hiszik azt,amit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!