Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Nektek taszito ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek taszito ez?

Figyelt kérdés
Ha pl egy lany a suliban inkabb egyedul van ,verseket olvas,mint masokkal beszelget,viszont ha barki odamegy hozza kesves vele es nyitott .
2016. jan. 15. 22:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem eggyezik a véleményünk

Kit érdekelnek a haverok ha szerelmes vagyok belé?

Akkor ugy fogadom el ahogy van

2016. jan. 16. 00:29
 22/26 anonim ***** válasza:
én nem vagyok belé szerelmes, csak tetszik külsőre és szebb lehetne és sikeresebb a fiúknál, ha nem csak nyitna feléjük, hanem divatosabb lenne
2016. jan. 16. 00:41
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
#20-as: ha valakit csesztetnek a "barátai" a barátnője miatt, akkor cserélje le ŐKET sürgőden. Meg lehet mondani, h figyelj, kicsit visszahúzódóbb, miért nem ültüzik divatosan, de ezzel egy barátot csesztetni több mint szemétség. Igazából szeritnem akár irigység is lehet bennük, h neked különb a barátnőd, mint az összes többi lány (különb = szép, de nem a tucat)
2016. jan. 16. 12:26
 24/26 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat:) 23as egyetertek

Egyebkent en eljarok bulizni,van egy mindennapi tusvonalas sminkem,nagyon szeretem a ruhakat is,szoval nem hagyagolom el magam kivulrol

Annyi az egesz,hogy muveszlelek vagyok,de mikor az igazi barataimmal megyek el kocsmazni pl nem maradok a verseskotetemmel a sarokban :) haha

Csak ez az iskolatarsasag nem az en "esetem"

Pletykalni lehet veluk,kibeszelni egymast,nyalni egymasnak,hogy jaj de jo a hajad,masnapra meg leolt masnak ,hogy lattad a hajat?

Fiuknal meg ez a odajon es elkezd uvolteni ,hogy jaj jaj bejosz xy nek !!! Gyere velem es osavisz xyhez es ot is nyomjak oda es iy miafsz van?!

12eves szint :)

Angliaban lakom,talan itt kesobb ernek

Amugy angolul barkivel eltudok beszelgetni nagyon jo az angolom,nem azzal van a baj.

2016. jan. 16. 14:02
 25/26 anonim ***** válasza:
nekem abszolút szimpi en is hasonló vagyok természetileg csak nem szeretem az irodalmat :D 16/f
2016. jan. 20. 22:45
 26/26 anonim ***** válasza:
enis ien vok csak nem olvasok verset:'D
2016. jan. 21. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!