Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek taszito ez?
Koszonom,ezt jo hallani. :)
Nagyon kedvesek vagytok,ertekelem.
Csak tudj kiszakadni egyszer ebből a szerepből. Ha egyszer majd nyit feléd egy fiú, aki neked is tetszik dobd el a verses kötet, és ugorj a nyakába.
Semmiképp sem taszító, inkább nem feltétlen tudja milyen a lány. Mmint nehéz megismerni, ezáltal nehezebb hozzá vonzódni.
Hol laknak az ilyen lányok?
Komolyan elköltözök abba a városba.
azért meg akkor a haverok csesztetnének, hogy vele járok, mert hiába nagyon szép, de nem "modern", vagy hogy mondjam és ettől más, ami egyből támadáspont lehet. télleg belsőre rendes, normális, de külsőre gáz, öltözéke is, haját is csak simám megfésüli és ennyi, semmit se csinál vele, csak leengedve lóg, pedig nagyon szép hosszú
lehet kérdező nem ilyen külsőre, de belsőre nagyon hasonlítanak, ezért hoztam fel példának, meg sokat van könyvtárban, mindig tanul, nemhogy szórakozna. én kicsit sajnálom, de lehet, ő így boldog, vagy ez a hobbija, de kicsit bulizhatna is. meg állandóan színházba jár csak, bulizni nem. Nyáron tartottunk ilyen közös sütögetést és elhívtuk, nehogy megsértődjön és akkor is csak ilyen témái voltak, milyen színházba kik lépnek fel. viszont elég sok bort ivott, be is rúgott szerintem, de senki nem itatta, meg csesztette, hogy piálj már, lehet belülről ő is ki akarna törni, de nem mer, én ezt látom rajta, ezért sajnálom kicsi, hogy ebben a szerepben él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!