Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Nektek taszito ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek taszito ez?

Figyelt kérdés
Ha pl egy lany a suliban inkabb egyedul van ,verseket olvas,mint masokkal beszelget,viszont ha barki odamegy hozza kesves vele es nyitott .
2016. jan. 15. 22:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Koszonom,ezt jo hallani. :)

Nagyon kedvesek vagytok,ertekelem.

2016. jan. 15. 22:34
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak kár,hogy egyre ritkábban az ilyen lányok
2016. jan. 15. 22:37
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Én értékelem.
2016. jan. 15. 22:39
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Daaamn, ilyen lányokkal miért nem találkozok?
2016. jan. 15. 22:44
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
nálunk is van ilyen csaj, nemigen vannak barátai, de mindenkivel elvan, de úgy nem segít neki senki, mint pl a többiek egymásnak, kicsit különcnek tűnik. szép arca van, aranyos, hosszú haja, de sose használ semmi sminket, hajfestést, körömlakkot. Aranyos, kedves, meg minden, de pl senki nem hajt rá, pedig, ha adna magára nagyon jó csaj lenne, de így ciki lenne vele járni,
2016. jan. 15. 23:31
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, ha tetszel valakinek, így hozzád a legkönnyebb odamennie és nyitni feléd. 17/f
2016. jan. 15. 23:39
 17/26 anonim ***** válasza:

Csak tudj kiszakadni egyszer ebből a szerepből. Ha egyszer majd nyit feléd egy fiú, aki neked is tetszik dobd el a verses kötet, és ugorj a nyakába.

Semmiképp sem taszító, inkább nem feltétlen tudja milyen a lány. Mmint nehéz megismerni, ezáltal nehezebb hozzá vonzódni.

2016. jan. 15. 23:40
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Hol laknak az ilyen lányok?

Komolyan elköltözök abba a városba.

2016. jan. 15. 23:47
 19/26 anonim ***** válasza:
Kérlek fejsd ki nekem, hogy miért lenne cike járni vele?
2016. jan. 15. 23:48
 20/26 anonim ***** válasza:

azért meg akkor a haverok csesztetnének, hogy vele járok, mert hiába nagyon szép, de nem "modern", vagy hogy mondjam és ettől más, ami egyből támadáspont lehet. télleg belsőre rendes, normális, de külsőre gáz, öltözéke is, haját is csak simám megfésüli és ennyi, semmit se csinál vele, csak leengedve lóg, pedig nagyon szép hosszú

lehet kérdező nem ilyen külsőre, de belsőre nagyon hasonlítanak, ezért hoztam fel példának, meg sokat van könyvtárban, mindig tanul, nemhogy szórakozna. én kicsit sajnálom, de lehet, ő így boldog, vagy ez a hobbija, de kicsit bulizhatna is. meg állandóan színházba jár csak, bulizni nem. Nyáron tartottunk ilyen közös sütögetést és elhívtuk, nehogy megsértődjön és akkor is csak ilyen témái voltak, milyen színházba kik lépnek fel. viszont elég sok bort ivott, be is rúgott szerintem, de senki nem itatta, meg csesztette, hogy piálj már, lehet belülről ő is ki akarna törni, de nem mer, én ezt látom rajta, ezért sajnálom kicsi, hogy ebben a szerepben él

2016. jan. 16. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!