Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért örülök, hogy végre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért örülök, hogy végre szakítottak?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, akivel elég jó a kapcsolatom. Összejött egy lánnyal az évfolyamból még november végén. Nem esett jól. Ma derült ki, hogy tegnap szakítottak. A csaj eret vágott, bőgött meg minden, de az osztálytársam nem fogadta vissza. Amikor megtudtam a hírt, egyből röhögőgörcs fogott el. Jó volt, hogy újra tudtunk órán hülyéskedni az osztálytársammal.

Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy nem tetszik, de nem tudom akkor miért érzem, hogy így most sokkal jobb?

2016. jan. 11. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert esetleg elhanyagolt a csaj miatt... És most visszakaptad
2016. jan. 11. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
azt mondanám, kicsit önző vagy, és a saját hülyéskedésedet fontosabbnak tartod a barátod boldogságánál ... egyrészt, másrészt lehet, hogy irigykedtél is rá, hogy neki van csaja ..hmm ?
2016. jan. 11. 22:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem irigykedtem rá, szerintem ennyi idősen nem ezzel kéne foglalkozni.

Igen, lehet önző vagyok, de szerintem az a csaj nem érdemelte meg. Lehet, hogy szép, de olyan buta, mint a föld. Amikor szakítottak, hisztizett, bőgött meg eret vágott... Nem normális.

2016. jan. 13. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!